Look A Like ?



Hagström tycker det är det likaste han sett .....



Bjuder en så får en.
Nu är jag äntligen i Sundsvall efter en lång och segdragen resa, första dagen i Sundsvall var trevlig med mat på stan och fläskpannkaksmys på aftonen. Igår var det torsdag, idag är det fredag och vi har redan hunnit baka äpplerutor och haft det trevligt i cirka fyra timmar. Nu ska man bara vaska av sig gårdagen och återigen ta sig till centrum, målet med dagens stadsvandring är inte helt oväntat ett Systembolagsbesök. Ru(o?)m och öl står skrivet på den ofullständiga inköpslistan, en inköpslista på bolaget är oftast inte fullständig förräns man betalt och klivit ut.
Fredagkvällen innehåller Tacomys, och någon av de ännu inte inhandlade rusdryckerna. Kommer säkert bli riktigt tufft i alla fall, att både få i sig taco och alkohol under samma sittning.
Och imorgon väntar ett besök på pampiga Norrport arena, Giffarna tar då emot Umeå 13.00. Kvällen kommer vi troligtvis viga åt "Kåren", ett studenthak i stadskärnan..
Det är helt underbart att vara här, avbrott i vardagen är alltid lyckade ! En sakner Hagström pöjken i sitt revir..

Nu ska jag slå stöpp i brunnen i duschen, gårdagen skall av och en ny dag skall pryda min lekamen !


ses och hörs kära du.

+ Suss puss tär  !

Norrport arena, nu kommer jag !



Imorgon smäller det, tåget avgår 14.43 från Centralstationen i Göteborg. Runt 22.20 imorgon kväll är jag framme i Sundsvall, där jag förhoppningsvis blir mottagen av Hagström pöjken. Längtar efter att träffa min bäste och mäste kusin, inklusive hans kvinna ! Ett besök vid Norrport arena är ju inte omöjligt, tror till och med vi skall på en rafflande träningsmatch där. GIF Sundsvall - Umeå tror jag det var, vad gör man inte för lite skön försommarkonst..
Vi skall umgås och ha det bra, hoppas jag..
Ha ett trevligt veckoslut och en skön helg !

Puss o Kram

Öland Roots, min ögonsten !

ÖlandRoots :

ÖR är nog det bästa jag varit med om i festival/sommarupplevelse, en liten festival för hjärtat alldeles intill havet på Öland. I år genomförs festivalen 17-18 juli, och mitt närvarande är givet. ÖlandRoots är något jag inte missar i första taget, mixen mellan skogscamping,havsbad och storstadsinfluenser är oslagbar !
Festivalen är billig och unik, vad skulle få mig att inte åka dit i år igen ? Kultiration och Joey fever är redan klara, liksom The skandals och Danjah.. Alltid några säkra kort, alltid några nykomlingar. Spännande som en salt och blandatpåse..

17 - 18 Juli Sandbergens festplats på Öland, 650 kr för 2 dagar livsnjutning !

Ses vi där ?


Min festivalsommar närmar sig, det blir till 92 % två festivaler i sommar !

Peace and Love :

P och L i dalarna har blivit en tradition i min sommarkalender, om man kan kalla ett par besök en tradition ?
Men skit i traditionen, festivalen är mycket speciell. Den bedrivs i Borlänge centrum i slutet av Juni varje år, artister som Iggy Pop, Roky Erickson,Looptroop,Sex pistols och Kapten röd har beskådats under åren. Festivalen är charmig då den genomförs i en innerstad, ca 10 scener i ett centrum är en skön ide'e. Men inte bara en skön ide'e utan också ett lyckat koncept,
JAG SKA DIT.

nu dör datorn, skriver om Öland Roots ( min ögonsten ) imorgon !

Puss


Ännu ett verk signerat Mästaren...



Morrissey har gjort det igen, ett album med stil och fason. " Years of refusal " är namnet på den nyspunna plattan, och jag har redan hunnit lyssna in mig på alla låtar. Det är som vanligt med Morrissey, första gången man hör låtarna är man lite skeptisk. När man väl lyssnat på låten för 13:e gången, så känns det som det aldrig funnits något annat.
I helgen sken solen på oss, och nu kommer det här. Något positivt lurar bakom busken, frågan är bara.

Vems är busken ?


Piii.
I helgen vann vi mot Dalen med 2-1,  jag spelade 35 minuter och hade det riktigt kul. Skönt att vara igång med fotbollen igen, nu är helgerna fulla av fotboll. Jag hann också med att äta en hjärtansdag middag med Sussi, Chez Amis fick sig ett besök. 4-5 stycken alkohol senare begav vi oss till Inferno, de hade tydligen hårdrocksafton. Musiken var förutsägbar, men ölen var god. Och vad behöver man mer än en god öl och en vacker flickvän vid sin sida ?!
puup.


njau 

Idag gör jag min första fotbollsmatch för 2009 !




Klockan 15.15 i Mölndal

Dalen ( med en legend som Marius Ehrlich i laget ) - Lunden öbk ( med mig i laget )

Skall bli kul att börja spela igen, och ikväll blir det matmys på Chez Amis i vasastan. Det är ju alla hjärtansdag,mat mys mat mys mat mys. Kan bli någon öl,vin eller cider också, 29 pistoler går det på per stycket !
Upplagt för betongkeps...

Vad ska du göra idag ?

Dom säger vi har skumraskaffärer med botanikern.. Hahahahaa




Har som du kanske märkt börjat lägga in en låt vid varje tillfälle jag skriver några rader på denna min egen sida, den enda egna sida jag har. Mitt böllplank mot världen kan en säje =)
Ikväll blir det en gammal klassiker jag inte förtärt på åratal, varma mackor med champinionstuvning ! Johanna kommer förbi på en myskväll, något glas vin kommer säkert passera min strupe innan kvällen blir natt. Länge sen jag träffade henne, och Sussi har aldrig träffat henne. Så vi bjöd över henne på en mackbuffe, inte illa. Låten jag bjuder på idag är ett samarbete mellan Governor andy,Junior eric,Eyen-e och Kapten röd. Den sistnämnde gör i denne version låten på egen hand, som en bruker säje om killer som är singel. " Di gört på egen hand " Men vad är det egentligen de gör ?

Nu skall jag fullborda en middag till 12 personer, inklusive semla till kaffet.

Älskar dig, och älskar du inte mig så älskar jag dig ändå .......

Looptroop Rockers enda spelning, blir på PIP 2009 !


Ikväll blir det disco va !




Det är jobbfest som gäller, och vad passar då bättre än Sveriges genom tidernas skönste danslåt. Kanske lite överdrivet, men men. Låten är grym i alla fall..
Ha en skön afton.

Stockholm Reggabeat - 07 ...


Nån sa Chewbacca.....




.... nån annan sa, jävligt fräsch kille .

Årets Reggaebeat nr: 1.......


Det som är kvar av Vecka 6 .

Onsdag ( idag ) :

Sitter nu på jobbet, när den här arbetsdagen är slut skall jag åka till lundbybadet och worka out. Det är samma som träning, fast det ska ju låte lite också så här i storstan. Efter utworkingen ska jag träffa min fru och ta en fika på stan, eller i stan beroende på hur man ser det. Kvällen blir nog lika lugn som igår, någon skön film kanske ?!

Torsdag :

Skall åka i ett jobbärende till Skåne över dagen, tror det är första gången jag använder ordet jobbärende när jag pratar om mig själv. 92 kilo Ericsson ska ut på vägarna, förhoppningsvis är jag tillbaka till fotbollsworkaouten på kvällen. Efter den blir det sängen, tro mig !

Fredag :

En fin arbetsdag skall utföras och slutföras, efter den är jag öppen för lite vad som helst. Med tanke på att träningsmatcherna börjar på lördag, så blir det knappast något alkoholrelaterat under aftonen. " Let's dance " brukar ju vara hett under fredagkvällar, gubbig som jag är föredrar jag lite kultur i form av " På spåret ". Det är gött o få mä sä nåt av en tv kväll, skitsnack.  Man får inte med sig ett skit, bara en massa järnvägar och svåra frågor. Men Oldsberg och Hellberg är ju obetalbara.
Efteråt räknar jag med kurragömma i sängen !

Lördag :

Antingen börjar den här dagen med Träningn 10.00, eller Match 12.00. Gissa vad jag hoppas på ?
De som inte spelar match skall träna, och tvärtom. När den fysiska aktiviteten för den här dagen är över börjar planeringen inför kvällen, jobbfest står på schemat. 18.00 drar vi igång hos min kollega, för att sedan låta kväll bli natt och alkohol bli yrsel.
Vart den här kvällen slutar rent emotionellt kan jag här och nu inte svara på, ledsen.

Söndag :

Ett tungt huvud är ingen högoddsare en morgon som denna, men man kan ju alltid hoppas. Ska bara vara i soffan under dagen, för att senare under eftermiddagen beskåda West Ham - Manchester united på någon sportbar någonstans i denna underbara bygd. Kan också bli en Bingolotto afton om det vill sig, men det får bli som det bli. Blir det av blir det hos fia och sjöa, där vi brukar spela bingolotto =)


Har du något världsomspännande för dig i veckan ? Eller är din vecka lika intressant som min ....

Tell mii

Nu ska ......



...jag och denna vackra kvinna äta räkmacka !!

Yammi .

Lite tips på riktigt bra musik just nu, enligt mitt tycke...

Joey fever, kommer till Öland Roots i sommar !

http://www.youtube.com/watch?v=z6JhQ0xLF4I


Eldkvarn, alltid lika bra !

http://www.youtube.com/watch?v=WiH7qimQLIA

Morrissey, alltid lika ännu bättre än alla andra.

http://www.youtube.com/watch?v=TTev6og-edU

Nu är jag i Göteborg efter en skön helg i Värmland....



Helgen är över och vardagen har återigen tagit över, den gör ju det. Sitter i kalsongerna och äter kokt ägg i min soffa nu, vilken syn. Tur att man inte ser sig själv, men för livet heter det ! Ikväll blir det träning och Willys handling, Måndagar har jag riktigt svårt för. Det är konstigt, tisdagar är inte heller någon favorit. Men de går ju ändå att genomlida, och resten av veckan går ju oftast som en dans. På lördag skall jag på jobbfest, det kommer bli blött och väldigt roligt. Finns ju inget roligare än att vara full med personer man träffar nyktra dagligen, en ny sida av personen brukar uppenbara sig änna.
Helgen som är förbi var trevlig, jag träffade både mor och far. Igår åt jag och sussi kebab med morsan, det var omtyckt. Undra vart man fått sitt osunda matintresse ifrån ?!?!
Träffade också de flesta vännerna i helgen, och det kändes riktigt bra. Nästa utsvängning blir 25 februari, då skall jag besöka Daniel o Angela i Sundsvall. Bara att börja längta. Fram tills dess skall jag umgås med min Fru och min 2 rumslägenhet =)


Pussi

RSS 2.0