Cirka 105 mil endast för musiken i sommar..



..mmmmmmin musiksommar kommer att inledas storartat, vem kan på ett pampigare vis inleda den ?

  Göteborg - Stockholm 470 km

Finss bara ett svar på den frågan, ingen någonsin. 3 konserter på 6 dagar skall genomföras i Svedala, och jag kommer närvara vid samtliga. Vid min sida kommer jag ha Hagström och Seb, dessutom Far och Bror i Borås och Göteborg. Mannen från Manchester skall återigen förgylla en sommar för mig, jag bara står och tar emot.

 Stockholm - Smedjebacken 250 km

Efter denna 6 dagars musikala utlösning kommer jag att via den vita faran ta mig tillsammans med Sussi (?) till Dalarna, och Dalarna sista veckan i Juni är det samma som PeaceAndLove. En tredagarsfestival med stjärnglans, det blir min tredje festivalhelg i Borlänge. Årets mest sevärda akter är enligt mig, Gentleman and the far east band, Promoe, Mötley Crue, Turbonegro, Winnerbäck (?) och Kalle Baah ( kommer alltid vara viktiga ) !
Denna trip är även tänkt som en liten semester hos min kära bror i hjärtat av Dalarna, kan bli så att jag tar några extra lediga dagar.

 Göteborg - Öland  350 km

Tre veckor senare kommer jag att ta mig till Öland, även det för tredje gången i mitt 23 åriga liv. Här bjuds man på två dagars Reggaefestival a'la kleine, i år kommer det dessutom bli sjukt bra. Kan inte bli dåligt när Svenka akademien, Pablo moses, U-Roy, Joey fever,Governor andy och Kultiration besöker sandbergens festplats för underhållning.
Kul ska det bli, den ständiga frågan är bara vilka man får med sig ?!

 Förtroligheten - Sticky fingers  Uppskattningsvis 5-6 km

Men innan Opel Corsan skall få bekänna färg ute i festivalsverige så kommer jag besöka Sticky Fingers här i Göteborg, det gör jag för att Durango Riot skall genomföra ett gig på stället innan de skall ut o ta över världen.
Man vill inte missa det här, det kommer bli grymt skoj att se Jake Riot lira gura som självaste Mark Knopfler.
Jag är säker på att den enda musikresan med spårvagn i sommar inte kommer bli den minst minnesvärda, kanske till och med den mest minnesvärda. Upp till bevis Jake, Fred, Erik & co !!
Sticky Fingers 8 Maj !!

Kan inte vänta, det måste snart hända.
Kom sommar, kom !


Helg i Halland.



Som jag delade ihop med denna vackra skapelse, många trevliga stunder på väldigt kort tid.
"Compact mys" kommer nog den typen av mys kallas om några år, en ren chansning !?



Den underbara skapelsens inte fullt så underbara följe, men han försöker.
Dag ut och dag in, i solsken och snöstorm. I detta ögonblick tyckte han att det skulle bli vackert med en cigarr på den Mörade Ryggbiffen, en halv cuban senare var den tidigare så briljanta ide'en inte fullt så enastående.
Men han hade viljan.




I Halmstad är Nissan inte bara ett bilmärke, det är också detta böljande vatten som rinner likt en pulsåder genom stadskärnan.
Underbart vackert !




Och till sist de två lyckliga som tillsammans fick avnjuta detta veckoslut i händerna på varandra, skönheten och odjuret, Romeo och Julia. Säg vad du vill, men vackert är det.








Och nu blir det sängen efter denna underbara helg, den får en stor bild endast för att det skall bli så underbart att ta in den.


Sov Gott nu !!!!!!!!!

Varsågod !




Ren och skär sommarvärme i musikformat...

Taaaaack

Grym låt och en fet sol...



Bästa radiolåt sedan Morrissey's "Irish blood, english heart" spelades var eviga dag i etern.
Med reservation för att jag tog i från fotknölarna nu, ledsen käre läsare!







Solen kommer hänga som ett stort granatäpple över Halmstad på lördag, och vi är där !
Kommer bli så overkligt skönt att ta en Nastro Azzurro Peroni på någon av Hallands hjärtas uteserveringar, yammi yam. Med min favoritkvinna, lite skönt puttinuttit så där som i filmer från italien.



Solen skiner över Biskopsgården i detta nu, en obeskrivlig Bengt Alsterlind feeling infinner sig !

Himmelrike, Himmelrike...

FiskeOtur..

 

Idag var jag ute med stormoro och fiskade, en fisketur helt enkelt.
Fast fick inte en grej från havet, så det var en fiskeOtur !
Men oj vad underbart det är att fiska, 100 % avkoppling.
Precis som när man var ute o fiskade i Karlskogas farvatten, i like it a lot .

Chraaaa...Radam

ÖLAND ROOTS 2009..

Missa inte det här i sommar ...



Svenska akademien

Syster sol

Jaqee

Kultiration

U-Roy

Pablo moses

Governor andy

Joey Fever

.....bland mycket annat !


Ses vi där ?


Veckan som vi just fått smak på....

Tisdag :
Jobb som vanligt, sedan blir det en lugn afton med träning och mycket mys förhoppningsvis.
Är grymt sugen på att besöka Restaurang Bombay för andra gången i mitt 23 åriga liv just denna vecka, det vore en riktig tisdagstristessdödare. 

Onsdag :
Jobbet som jag egentligen inte behöver nämna, just för att det är så otroligt självskrivet som vardagsaktivitet i mitt lilla liv. Kvällen däremot kommer att bjuda på något jag inte gjort på flera år, jag och stor moro skall ut till Hjuvik och kolla fiskelyckan. Kaffetermosen och smörgåsboxen kommer vara mitt ansvar, likaså fiskeutrustning på stor moros. Skall bli ljuvligt att bara vara ute vid havet och kasta efter lite fisk, vare sig fiskelyckan infinner sig eller ej !

Torsdag :
Blir nog en mycket lugn dag med träning som enda höjdpunkten, kan inte finna något annat i skrivandets stund som skulle kunna överträffa överåsvallen denna Torsdag. Men vad vet jag ?

Fredag :
Jobb fram till 14.30, efter det så kan det kanske bli 1 eller 2 öl på någon av Göteborgs alla After work hak.
Beror nog mest på vädret under dagen, sol = after work, Molnigt = Gevalia Ebon'y ! Det är också match på Överåsvallen under kvällen, men mycket tveksamt om jag skall spela då jag inte gjort någon hel träning sedan skadeuppehållet. Dessutom skall man bli uttagen också, och det är lättare sagt än gjort när man varit borta i 7 veckor.

Lördag :
Upp i ottan, bilen styrs mot Halmstad. Vad händer i Halmstad ?
Vi skall bo på hotell och äta gott, troligtvis också dricka likaså. Hoppa att solen skiner och att Halmstad visar upp sig från sin bästa sida, kommer att bli en underbar dag i Hallands hjärta ( OBS ! självutnämnt. )
Inte omöjligt att ett salongsrus kommer infinna sig under lördagkvällen, lite kul vore det .

Söndag :
Upp och ner till en Grosse frukostbuff'e, det bästa med hotellnätter. Ja, morgonen efteråt då man får frossa i prinskorv och äggröra. Klart att natten också kan bli trevlig, fast på en helt annan nivå.


Fin vecka och goda frukostar önskar jag er ....................





Pussisussihärtär !


Sönnasmöjs !



Idag har jag tillbringat cirka 3.5 timme på IKEA, tillsammans med Bror,Dotter och Sussi. Vi gjorde allt det där som man gör på IKEA, hela ikeas koncept går ut på det. Att man skall känna sig hemma och därmed tillbringa ett gäng timmar i varuhuset, vi både åt frukost och körv mä brö. 1506 kr stod det på kvittot när vi klev ut genom utgången, med bara bra grejer i pappkassarna.

Nu är vi hemma igen sex timmar efter att vi lämnade Förtroligheten imorse, Psv - Ajax står nu på agendan.
Det blir en del fotboll när man är ny Canal plus kund, med blandad kvalit'e förstås. På gott och ont förstås !
Spaghetti unt Köttfärssås hägrar, inte mig emot !

Du får ha en trevlig söndags afton ........

Underbar föda.



Jag och Sussi tog oss till andra långgatan i afton, jag beställde "mixed grill" och fick mig en smakupplevelse av sällan skådat slag. Maten var helt underbar, men lika underbart var det också att den aldrig tog slut. Det är svårt att skilja de faktum ifrån varandra, vad är egentligen bäst. Att maten är riktigt god, eller att den aldrig tar slut ?!

Nu sitter vi och inväntar en långfilm framförd av TV4, skall bli intressant.
Men inget slår dagens höjdpunkt och du bör betrakta det här som ett Restaurangtips, Restaurang Bombay var namnet. Andra långgatan är gatan, gatornas gata !



Pussi

zwei weiss'e woche !!



..... får nog prova den här metoden om jag skall uppnå något rus i helgen, den första helvita helgen på ett tag står för dörren.
När man väl bestämt sig för att inte dricka nåt på låt säga två veckor så är det inte så svårt att låta bli, inte ens suget infinner sig.
Samma sak gäller ju med sötsaker, inte för att jag är en mästare på att hålla mig ifrån sötsaker. Men om man bestämmer sig för att inte äta äta godis under en månad så tar det inte många dagar förräns man inte är sugen på något sött överhuvudtaget, skall väl också flika in att det inte ligger någon som helst forskning bakom mina påståenden.
Har väl forskat lite själv kan man säga, med min egen kropp som arbetsbänk. Kan inte heller påstå att jag tillämpar principen särskilt ofta, men skönt att ha sådana här säkra banatarkort i rockärmen !
Klockan är nu 14.54 och jag slutar jobbet precis, ikväll blir det division 4 fotboll mellan FK Kozara - Lunden ÖBK på Gamlestadsvallen.
18.30 inleds vår andra seriematch för året, jag är skadad och bollen är rund. Sådan är fotbollen, omtumlande.
Annars skall helgen fyllas med fulla iskalla vattenglas a'la AA metoden, lite skönt frikyrkligt sådär.
Nu skall spårvagn nummer 5 få ta mig från "Hisingen island" till fastlandet, på bare e kvart..


CIAO BELLO

............

Förr.......






.....Och nu !


Pics

              














....från några trevliga stunder med Morsan och övrig släkt !!!


Det är Humor ..


1 - 5 , inklusive total förnedring.

 

Öis fick verkligen känna på att de inte varit i allsvenskan på några år, inte minst målvakten ( som aldrig varit där ) .
1 - 5 talar sitt tydliga språk !

Idag har jag varit på jobbet som vanligt under veckodagar, det var helt okej. Mycket trevligt väder och mycket roliga händelser, till helgen blir det Värmland. Men först skall denna vecka förverkas, med påskmiddag på jobbet som en liten milstålpe.
I Karlskoga skall det festas med Sussis syskon bland andra, påskafton blir förhoppningsvis ganska städad.
Bilen skall lagas och släkt skall hälsas på, som brukligt. Långhelger lyckas alltid komma lägligt av nån anldning, nån sån outgrundlig anledning.
Nu väntar träning på överåsvallen 19.00, det blir rehab idag också. Har fan gjort fler rehab än fotbollsträningar sedan jag började i Lunden ÖBK, men jag är van.Jag måste gjort någon fotbollsgud där uppe väldigt illa, kan inte finna någon annan förklaring.
 Nu ska jag sova en stund innan cykeln sätts i rullning mot träningen, sov gott.


 ....Bilder från Öckerö i helgen, värt en omväg !


1 h 30 min kvar till avspark !!




   VS 
   

14.30 Gamla Ullevi . Publik 19 000 !

Har hunnit med en fika på Torps också, najs.

Och igår dansade jag och Sussi på gayklubb till 02.00, tillsammans med bland andra Fras och Lina .

En trevlig kväll som blev ännu bättre av att man inte mådde dåligt idag, man börjar bli till åren !



Derbydags..

Och heja Siena, dags att ta en trepoängare nu !! Forza Robur

  


Öckeröarna






Idag var det Öckeröarna som fick sig ett besök, och ikväll blir det troligtvis en liten fest !

Puss Och Kram

Hägringar a'la grande.

Hägring nummer ett ....


.... ne inte Jonas Lunden i GAIS . Men väl Örgryte - Gais på nya Gamla Ullevi nu på Söndag 14.30, 195 kronor fattigare och en biljett på ståplatsläktaren rikare. Go Gais go !
Har utan att sett Gais på ungefär 8 år lyckats fått nån förkärlek för dem, kan det vara färgerna.

Hägring nummer zwei ....


... Halmstad skall besökas 25 - 26 april, vi ska bo på hotell och njuta av Halmstad. Skall bli en ny och intressant upplevelse, har aldrig haft anledning att njuta av Halmstad tidigare ! Jag har ju varit där, fast aldrig haft tid att njuta av staden och dess faciliteter. Snart kommer vi.

Numero 3......


.....Stadio Guiseppe Meazza kommer att få stå ut med min närvaro Söndagen den 17:e Maj, vare sig. Ja, du vet.
Skall bli kul att resa med Hagström igen, dä va inte igår. Det kan inte bli fel, sådana resor är så bra.
Vilken klump, arenan alltså. Grymt skall det bli, återkommer med närmare fakta om trippen. Vare sig, du vet !



Trevlig kväll...





Omväxling förnöjer väl ?










Det finns ingen gräns för hur mycket fotboll man kan se i Fotbollshuvudstaden i sommar, som om det inte vore nog så beställdes Canal + idag. Omväxling förnöjer, inte sant ?
Tråkigt bara att endast BK Häcken har priser som stämmer överrens med det som finns i plånboken, Öis - Gais vore kul på Söndag. Men inte 290 kr kul  =) synd synd....
65 kilometer från mig spelar Elfsborg sina hemmamatcher, fotbollen flöder runt mina fötter. Sommaren är nära nu, riktigt nära. På lördag skall det bli sommarvärme igen, då blir det grillmöjs på Öckerö. Denna idyll i Göteborgs skärgård, men först måste man träna. Denna lördag 9.30, om omväxling förnöjer återstå att se !

Nu ska jag ta av mig all pressad bomull och krypa ner bland nyryckt dun, bad bad people.

After work är en av fördelarna med en storstad !




Solen har lyst upp hela västkusten idag.
På jobbet tog vi bussen ut på Öckerö, grillade korv i 20 gradig värme o bara mös.
Efter jobbet blev det några sådana här flaskor på Kungsportsavenyn, vilken underbar dag.
Att sinnesstämningen kan förändras så efter vädret, bara att ställa in sig i ledet. Och jag gillar det tjockt.
Och som om det inte var nog så blir det nu Serbien - Sverige på tv, inte riktigt lika underbart som de två övriga upplevelseorgasmerna tidigare under dagen. Men ändå !

Go schwäden Go

RSS 2.0