Från klass till förnedring, samma kväll i Karlskoga med omnejd ..



.. det blir det ikväll, då jag om men timme skall besöka Teater Nolby och föreställningen " Haren och Vråken ". För att fem ynka timmar senare entr'a stadshotellet i hemstaden, som att vända på ett mynt.
Förhoppningsvis blir teatern mysig och sevärd, det är alltid kul att stödja teaterföreningen med ett besök. Man skall ju stödja den lokala kulturscenen, inte sant ?
När föreställningen är över sätter jag mig i min vita corsa, och styr mot Karlskoga igen. Då blir det en dusch och ett gäng öl, för att senare ta mig till statt. Hoppas på en kul kväll =)
Och intervjun i Göteborg under fredagen gick bra, tror jag. Det jobbet vill jag verkligen verkligen innehava !

Nu ska jag hoppa in i corsan och styra mot Nolby..
På återläsande !!

CiAo

This is vecka 35...

 Far och jag på en av våra resor genom åren, detta från SIDE i turkiet ..

Onsdag :
Skall klippa mig 10.00..
Sen blir det nog ganska lugnt, kan bli en del plock inför Göteborgsflytten. 18.00 är det avspark i Kristinehamn, matchen är väl slut runt 20 och då blir det bara hem till sängen..Ska ju upp tidigt på torsdag !

Torsdag :
06.05 går bussen från Karlskoga, mellanlandar i Örebro en timme senare. Sedan hoppar jag på tåget till Göteborg, framme i Gbg 12.00. 14.00 skall jag på en arbetsintervju, som jag hoppas leder till ett arbete. Efter det drar jag hem till Sjöa och Fia för att ha det kul med dem under kvällen, kanske blir någon aktivitet. Det märks..
Skall även övernatta hos dem, tack tack.

Fredag :
- en blir en jäktig dag, och förhoppningsvis väldigt givande. Den börjar i Göteborg och slutar på Stråvallen, 09.00 skall jag på arbetsintervju nr.2 för denna Gbg vistelse. När den är klar blir det till att röra sig mot stationen, för att hitta ett tåg att åka hem med. Det vankas match även under fredagen, Hertzöga står då för motståndet. Även denna drabbning står vi som hemmalag, matchen startar 19.00 tror jag.
Efter matchen skall jag bara ta det lugnt, gud vad skönt det skall bli. Efter en seg vecka, med väldigt mycket jobb !

Lördag :
Blir antingen i Karlskoga eller i Smedjebacken, några polare till bror skall hälsa på i dennes hemort.
Kungers spelar tydligen där under lördagen, och då är det ju fest naturligtvis. Återstår bara att avgöra hur sugen jag är på att flänga runt fler dagar under denna vecka, har blivit mycket fram och tillbaka.
Och det känns när man lägger huvudet på kudden, och kroppen under täcket !

Söndag :
Blir bara väldigt avslappnad fram tills jag börjar arbeta 18.00, hoppas då att jag har lite klart med jobb i Göteborg efter intervjuerna.
Hoppas Hoppas


Ha en skön vecka, du som läser mina rader.. Om det är någon som gör det ?

En hyllning till livet, utan att vara frikyrklig..



Livet kan ibland te sig oemotståndeligt underbart, vägen man gått på i 23 år har utan förvarning delat på sig. En ny stad med helt nya förutsättningar väntar, känslan av att kunna göra vad man vill med sitt eget liv är obeskrivlig. Alla har inte den möjligheten, tyvärr.
Magkänslan inför Göteborgsflytten är bara härlig, det känns bara jävligt rätt. Prova på något nytt, och träffa nya människor.
Har absolut ingenting emot det som finns här i Karlskoga, många som flyttar avskyr Karlskoga. Inte jag, svårt att avsky nånting som gett en ett dussin bra polare och en schysst avsats att gå vidare ifrån !
Kanske hade varit likadant att växa upp i Gullspång, vem vet ? Men jag gillar mentaliteten i Karlskoga !
Hoppas nära och kära kommer efter, så man kan få ha kvar dem nära sig ..
Man kan väl inte få allt kanske, men man kan ju hoppas =)

ciaoio

En vecka, två möjligheter !

 - skön bild på STOR Erik och Brorsan från satin förra året, guvernören verkar rätt nöjd med fångsten..


Helgen var grym, med fest i örebro igår lördag som en milstålpe.
Veckan som kommer innehåller två möjligheter som sagt, två arbetsintervjuer skall genomföras i Göteborg. Torsdag och Fredag är dagarna för dem, men först är det match mot IFK Krillehöla på onsdag. För att sedan resa till Göteborg under torsdagmorgon, åker hem fredaglunch. Det vankas en ny drabbning i Div.4 värmland under kvällen, Hertzöga står för motståndet den kvällen. Veckan inleds med mycket jobb, och avslutas med jobb + nöje..
Kan bli riktigt bra, kan bli riktigt dåligt..
Vem vet, inte jag förräns söndag kväll ?!

CiaO

Slutet på veckan..

......blir faktisk ganska trevlig, tror jag.

Fredag :

Först en sovmorgon, för att sedan gå till jobbet 10.30. Där stannar jag till 15.30.
15.45 har vi samling med fotbollen för bortamatch mot IFK Sunne, en lång kväll väntar.
Efter att vi tagit tre poäng där så åker vi hem, inte omöjligt att man njuter av någon öl i bussen hem !!
Belöningen efter en tuff dag =)
GooooNatt

Lördag :

Skall skriva över lägenheten 10.00, skall ju till Göteborg senare i höst. Efter det styr vi kosan till örebro för O'learys fotboll under eftermiddagen, senare vankas det korridorsdest. I regi av Patrik " Putte " Karlsson, då kan man inte räkna med annat än fullt ös. Har man tackat JA, så är det bara att bita i den gröna pistagenöten och festa på. Natten blir antagligen jävligt lång och jävligt rolig, hoppas hoppas..
Nattinatti

Söndag :

Vaknar förhoppningsvis med ett lätt huvud i örebro under förmiddagen, inget talar dock för det. Men man får se, skall inte ta ut nåt i förskott. Det misstaget är redan gjort och begravt, that was a swedish ordspråk.
Eftermiddagen skall ägnas åt Sussis 20 årskalas, har blivit inbjuden av födelsedagsbarnet. Och det tackar man ju inte nej till, tårta och söl är ju två av mina stora hobby's. Så varför inte kombinera dem hahahaha
Kvällen blir grymt lugn, av olika anledningar..

Sov Gott

Ps.
Thörn och jag har bokat stolar på ett Ryanairplan som går till London 4 Oktober, 5 Oktober spelar vårt hjärtelag West Ham United på Upton Park mot Elmanders Bolton. Gissa vilka som är på plats då ??  ds.


Snart Göteborgare..



Känns lite skumt, men snart är jag Göteborgare. Nåt jag drömt om i flera år, det är snart sanning.
Ska ner på två arbetsintervjuer under närmaste veckorna, känns lite mer äkta nu när man har lägenhet fixad. Livet är verkligen fullt av möjligheter om man är öppen för dem, en ganska skön känsla att bära med sig när allting känns grått.
Men en flytt innebär också att man försummar mycket i hemstaden, vissa saker kommer jag sakan grymt mycket. Samt vissa personer, men jag får ju i alla fall med mig Hagström ner som en tänkt själsfrende. Eller i alla fall var helt fel ordval, det skall bli grymt !
Nästa vecka är full av arbete, nåt som man kommer ha nytta av första tiden i Göteborg. Kommer väl inte tjäna grova stycken sedlar första tiden, men vem vet ?!
I veckan var jag i Stockholm och hälsade på vänner från min asienresa, Felizia, Johanna och Karin. Tre charmanta damer med hjärtat på rätt ställe, mycket trevliga. Vi stekte pannkakor och var på Gentleman på Gröna Lund, otroligt skön spelning !
Här har du den bästa låten från spelningen, bara att njuta..

http://www.youtube.com/watch?v=JE5nsr1tEAQ

helt underbart !

Nu ska jag få den här dagen att fortlöpa på mitt eget lilla sätt..

Trött
Fet
23  !!

Fega Fula, Farbror blå ....

224 gripna för narkotika innehav på Uppsalareggaefestival, varav tio artister. Uppsalapolisens facit efter helgens Reggaefestival i staden, men varför ?
Senaste tre åren har polisen varit där och haffat "fula" ungdomar som åker iväg för att ha roligt, några röker på och har det bra. Några röker på och har det mindre bra, några röker inte alls. Och några är inte ens där, inte konstigt.
Uppsalapolisen sade för tre år sedan att  " Det är okej ", inte en misshandel, inga våldsbrott " kör på ".
Men återigen är området fullt med civilpoliser, cirka 230 - 250 personer / år grips för innehav på festivalen. Aftonbladet skriver bara om hur många som gripits på festivalen, inte en vettig rad om akterna. Det jag menar är att vad har Polisen för mål med att vara där och "haffa" personer varje år? Dessutom ungefär samma antal varje år, har de någon sorts kvot de skall uppfylla i varje polisdistrikt ? I sådant fall är det jävligt sjukt, vad jag vet är det aldrig något problem på festivalen. Och polisen har själva sagt det " Det är Okej ", så varför är de där och förstör för fredliga ungdomar som ENDAST vill ha roligt ?!
Är det bättre att påverkade brottslingar begår brott i grannkommunen, medans varenda jävla polis i hela uppland är på en festivalcamping i uppsala där några procent "höga" ungdomar skakar rumpan ?
Blir bara så less på Polisens fega beteende, ska man uppmana dessa 224 gripna att sprida ut sig med drogerna över hela landet så varje polisdistrikt får sin kvot fylld ?
Och nästa år snälla Polisen, var inte där. Ingen dör,ingen skadas.
Alla har det bara väldigt mycket trevligare utan er!

Ord från förr !



" Hur skall man någonsin kunna
lita på någon som blöder en
 vecka i månaden utan att dö "

Väldigt sjuk, och väldigt rolig kommentar !
Strindberg älskade båda könen..

Efter jobb kommer alltid nöje ?!

  
¤ Gentleman ¤


I alla fall denna gång..

Denna vecka kantas av en massa jobb, en jävla massa.
Nästa vecka blir dock mer trevlig än jobbig, Måndag och Tisdag jobb för att sedan resa till huvudstaden. Där skall jag på en liten minisemster tillsammans med en tjej, som är speciell för mig. Vi ska åka lite båt och dricka (lite) vin, efter den nöjestrippen stannar jag i huvudstaden några dagar. Skall träffa mina vänner från asienresan, Felizia,Johanna och Karin. Vi skall gå på "Grönan" på torsdagkväll för att beskåda tysklands svar på bra reggae, vem om inte Gentleman.
Skall bli kul att se deras ansikten igen, vi hade riktigt kul ihop i asien. Så först blir det mys med söta tjejen nr.1, för att sedan genomföra en reunion med vänner från mitt livs resa !
Sååå, nästa vecka är som en dröm jämfört med den som pågår nu...


ses i slutet av tunneln, bare du o ja.

Why fräsch ?!

Varför skall man hänga på alla sköna ställen och ha en gymkropp?
Varför skall man hela tiden vara fräschare än alla andra, varför hela tiden hävda sig i sociala sammanhang. Fast man inte är ett skit, åtminstone inte mer än någon annan. Alla skall vara bäst, alla ska vara så rätt. Allt skall vara fräscht, tjejen med kött i huvudet och silikon i brösten kan ju bli intresserad.
Syns du inte finns du inte, vilket jävla ordspråk ! Alla som lever finns, de som inte lever finns inte.
Vissa personer, även i en liten stad som denna går på livsmyten om att man måste vara fräsch jämt ..
De lever i en självutformad pepparkaksform, och degen faller aldrig över kanten. Hänger med rätt personer i sociala sammanhang, älskar att vara med sin egen kropp ( i sociala sammanhang ). Kommer på när man är för sent ute att just fan, det blev ju inget av mig.
Men jag tycker att det aldrig blir nåt av någon, för vad är " Nåt" ?
Ta dig själv och livet på lite mindre allvar, så löser sig allting.
90-skyltarna är närmare än du tror, jag lovar..

Tack du
Tack du....

PoDe i pArgEn är över..



Nu är en trevlig sommarhändelse i Kanonstaden över, PutteiParken blev något av en succ'e. Direkt.
Turbonegro stod för det mesta av det bästa !
Nu är jag hemma hos hagström och har sönnasmys, bollen är rund och vi är kusiner..
Nästa stora händelse i mitt flängiga liv blir ett besök i den kungliga huvudstaden, där en reunion med stockholmskompisarna från asienresan väntar. Gentleman går på gröna lunds scen 20.00 torsdagen 14 augusti, då är vi där. Jag och mina STHLM polare.
Trollet ovanför heter "PluPP", och är farligt lik en forward i Arsenal FC.

Så är det på söndagar..
Vi ses !!

Pode i Pargen..

Hej Hej hallå på er..
Imorse kom jag hem från min blixtvisit i göteborg, nu ska jag ner på stan och käka lite fläskfile med Hgström!
Livet känns aningen uppochnervänt för tillfället, värmen och mitt jäktiga leverne är starkt bidragande..
I eftermiddag startar serien om med bortamatch mot Skattkärr i Karlstad, efter 3 poäng så blir det lite fest och PiP besök.
Karlskogas nya sommarattraktion, dessa band skall jag se när jag anländer !

Håkan Hellström

Fibes, oh Fibes !

The Soundtrack of our lives

Adam Tensta ...

Soundtrack är prio ett, vill öltältet vara viktigare än de andra akterna så får det naturligtvis vara det..

Hoppas du får en bra helg, min kommer bli kanon, enligt förhandsrapporterna !!

Arrievidecci


RSS 2.0