Fega Fula, Farbror blå ....

224 gripna för narkotika innehav på Uppsalareggaefestival, varav tio artister. Uppsalapolisens facit efter helgens Reggaefestival i staden, men varför ?
Senaste tre åren har polisen varit där och haffat "fula" ungdomar som åker iväg för att ha roligt, några röker på och har det bra. Några röker på och har det mindre bra, några röker inte alls. Och några är inte ens där, inte konstigt.
Uppsalapolisen sade för tre år sedan att  " Det är okej ", inte en misshandel, inga våldsbrott " kör på ".
Men återigen är området fullt med civilpoliser, cirka 230 - 250 personer / år grips för innehav på festivalen. Aftonbladet skriver bara om hur många som gripits på festivalen, inte en vettig rad om akterna. Det jag menar är att vad har Polisen för mål med att vara där och "haffa" personer varje år? Dessutom ungefär samma antal varje år, har de någon sorts kvot de skall uppfylla i varje polisdistrikt ? I sådant fall är det jävligt sjukt, vad jag vet är det aldrig något problem på festivalen. Och polisen har själva sagt det " Det är Okej ", så varför är de där och förstör för fredliga ungdomar som ENDAST vill ha roligt ?!
Är det bättre att påverkade brottslingar begår brott i grannkommunen, medans varenda jävla polis i hela uppland är på en festivalcamping i uppsala där några procent "höga" ungdomar skakar rumpan ?
Blir bara så less på Polisens fega beteende, ska man uppmana dessa 224 gripna att sprida ut sig med drogerna över hela landet så varje polisdistrikt får sin kvot fylld ?
Och nästa år snälla Polisen, var inte där. Ingen dör,ingen skadas.
Alla har det bara väldigt mycket trevligare utan er!

Kommentarer
Postat av: sofia

uuu röka på uuu

2008-08-12 @ 13:51:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0