Gammal text från Mars -08, samma blogg som nu . LÄS !

Den ena dagen ar inte den andra lik, lik-som !

Jag ser nastan spritsvullen ut, men jag tror jag valjer att skylla pa solen..Om jag far valja ?!


En strulig tid pa resan ar nu forbi, inga fler kommentarer !
Sitter nu i den thailandska huvudstaden, pa ett av alla valbesokta internet cafe'er ( eller hur det stavas ).
Resan blir inte riktigt som jag tankt mig efter visst trubbel pa vissa hall, efter 26:e mars reser jag sjalv genom thailand. Och jag vet inte annu vad jag ska fylla den ensamma tiden med, Phi-phi oarna kanns mycket aktuellt.
Vardagen smyger sig pa aven i thailand, det kunde man inte tro efter den forsta veckan pa Koh Phangan som kan liknas vid en chartertrip.
Det blir nog sa att jag ger mig av fran Bangkok snart och soker mig till nagot softare stalle, eller nagot softare land.
Efter en seg bussresa fran Koh Phangan under gardagen, ar man idag aterigen inne i reselunken. Reselunken later negativt laddat, men for mig under denna resa ar lunken himlariket.
Man vaknar pa morgonen och tittar oftast upp i ett nymalat tak, fast taket ar aldrig nymalat. Det ar rummet som ar nytt, och miljon ar annorlunda !
Man reser fran ett underbart stalle till ett annat, man njuter alldeles for lite. Man ar svensk.
En thailands dam pa 60 varma vintrar star mitt pa huvudgatan och saljer stekta nudlar, 16 timmar varje dag. Livskvalitet ?
Det lilla man kan gora for att hjalpa henne till en semester nagon dag i framtiden, ar nog att handla av en hennes underbara kokkonst. Hon ler efter att hon mottagit 35 baht for en tallrik nudlar ( 7 kr ) och sager pa bracklig engelska. Tank You.
Landet ar forforande, maten likasa.
Jag mar som en munk i ett tempel med kala vaggar, helt fritt fran fri sprit och lattkladda nunnor  =)

OBS ! den här skiten var bättre förra året och året innan, gå tillbaka och läs för bättre underhållning OBS !

solångest, es gibt !



Det är sant att man får någon slags ångest när solen skiner, samtidigt som man sitter hemma i lägenheten och har 0 planer. Istället för att bara ta cykeln till närmsta gräsmatta med en picknikkorg så sitter man och funderar på vart, hur och när man skall göra saker denna soliga dag.
Har funderingar på en vinflaska vid delsjön, eller varför inte en inne i stan. Beachvolley har jag också blivit erbjuden, det låter ju nästan trevligast.
Gårdagen var precis lika underbar som jag hoppas denna dag kommer att bli, fisketur på jobbet och division 4 fotboll i Floda på kvällen. Floda 0-1 Lunden, 3 pinnar till mitt nya lag vilket gör att en seriseger känns allt mer rimlig. Om ungefär 22 dagar landar Morrissey i sverige för tre spelningar, helt underbart att se honom igen. Jag tror det blir min 10,11 och 12 konsert med honom alterbativt en mer. Första gången var -97 på fryshuset i stockholm, man var tolv år gammal och var med om sin då hitills sjukaste upplevelse. Mannen från Manchester som var så upphottad av Farsan och Brorsan stod endast 4o meter framför mig och presenterade sina verk, det var precis så magiskt som jag förväntat mig. Det finns verkligen inga bra ord för att beskriva den känslan, det var som att vara medveten om vad som egentligen händer under sin egen födelse ?!
Nu blir det nog Beachvolley i alla fall, inte mig emot !

Ha en underbart brun dag i solen...



Sommarlåt ? Den spelades på Flodala IP igår innan avspark, gammalmodigt eller genialiskt ?

Får jag bjuda dig Roky Erickson ikväll ?


Ikväll i min soffa....

     VS. 


.... händer inget annat än detta !

24 idag, 25 Maj ..



Uppsala i sommar, sugen i'am.


snart 24, och idag skall man firas .



På måndag fyller man år igen, det gör man varje år tydligen. Och varje år skall man firas, så också i år.
Ikväll blir det besök på en Thairestaurang i centrala Göteborg som serverar en Grande Buff'e, och bjuden blir man. Farsan är i stan över helgen, Han, Jag, Sussi och Robban skall tillsammans ha det trevligt ikväll ! Jag gillar sådana tillställningar, sitta och småprata om lite allt möjligt. Och kanske fukta strupen med en Chang ?! Om den serveras förstås, känns som att Singha är den pivon som förknippas med Thailand i sverige.
Jag kan så möe om Thailand, uj uj uj ....

Nu blir det nybakad kladdkaka och KaVi  !


Puss

50 år av konst.




Tack för allt, och ett stort Grattis !

Italienbilder.

Bergamo


   

 

   

 

Cassano



Milano

   

 

   

       ...........!


21 Maj.



Italien var precis lika bra som de två tidigare gångerna jag besökt landet, en passion för dryck,mat och fotboll helt utan gränser. Vilket jag uppskattar, inte alltid posivt.
Hagström var min vapendragare som vanligt i Italien, denna gång besöktes regionen " Lombardia " som innefattar både Bergamo och Milano. Bergamo står för det lilla och primitiva, medans allt som har med Milano att göra är glamouröst som Morrissey's klädval.

 eller ?!
Nu är man hemma i Göteborg igen, sommaren är som här redan. Morgonen har gått fort, träning och städning av klubbhuset har fått timmarna att rulla.
Nu ska jag och fru ut och åka, inte i en volvo. Men väl i en opel, en sån liten vit som drar nästan ingenting långkörning.
Dä ä gött dä !

Imorgon fyller han 50, mannen från Manchester !
Och vi älskar honom ännu mer, genast.

Puss och kram och solsken på dej !!!!

Italy, here we come..




Idag är det dags, italien skall få sig ett besök. Och vilket besök det skall bli, 1 vecka skall spenderas i norra italiens pärla. Bergamo och Milano skall besökas, fotboll skall beskådas och diskuteras !
Underbart kommer det att bli, det är redan bestämt.

Fakta :

Lördag -  Albinoleffe - Rimini 16.00

Söndag - Inter - AC Siena  20.30

Snart drar vi, ha det gott !! 

Bra, eller Anus ?




I like it BRA......

........



Lördagkvällens ensamhet fick mig att åka ut o fiska, det enda det gav rent fångstmässigt var denna lilla Aborre. Fiskkompis som jag är så släppte jag tillbaka i vattnet, Delsjön var sjön för dagen. Den består av Stora och Lilla Delsjön, klippig skogsmiljö blandat med branta sluttningar mot vattnet. Helt underbar miljö som inspirerar till långa fiskedagar i sommar, jag tackar och tar emot.




Idag är det Söndag, likt igår var jag ute och fiskade. Denna gång fick jag nöja mig med att mata änder med Granny smith, det där glansiga gröna äpplet du vet.
Ännu en skön fiskupplevelse, denna gång med stormoro som vapendragare.
Klockan ringde 05.55, 50 minuter senare stod vi och fiskade vid en nyvaken Delsjö. Efter hemkomst vid lunch har det inte blivit mycket mer än just det, lunch.
Såg Malmö manövrera ut Djurgården, inte så svårt !


På tisdag händer det, Bergamo !

Kings Head, stella, Durango Riot och West Ham köppen.



Blev sittandes på The Kings Head igår eftermiddag, tillsammans med massa andra karlskogingar.
Mycket trevligt att sitta och förkruta på andra långgatan, Göteborgs skönaste strasse.





Stella artois är en mycket ljuvlig brygd som jag lärde mig att gilla under min första bulgarienvistelse 2006, den går att avnjuta om och om igen. En Leffe Blonde gled också ner under kvällen, inklusive några andra drycker.




Vi tog oss från andra långgatan till Sticky Fingers, där Durango Riot underhöll. Och som de gjorde det, bilden ovan viskar om Jake Riot's heta gitarrspel som är något utöver det vanliga.
Det var precis som jag hoppats på mycket kul att se dem spela igen, och de var precis så bra som jag minns dem.




Om 23 minuter startar West Ham - Liverpool på Upton Park, jag har varit lite sleten idag och då är detju perfekt med en sådan fotbollsmatch i soffan på Förtroligheten. One team, one man it's Diego Tristan !


Framför näsan :

¤ Tisdag 17.25 lyfter planet från Tuve/säve flygplats, landar några timmar senare i Bergamo !

¤  Lördag = Albinoleffe vs. Rimini

¤ Söndag = Inter vs. Siena


Puss o Kram

lite bilder, lite helg ..

         

         

         

.. Nu är det helg igen, imorgon blir det konsert. Resten av helgen kommer att fyllas med fiske, mitt nyinköpta fiskekort skall hållas varmt. Nu börjar Uppdrag granskning om Äldrevården, detta måste ses.

Sov Gott !!

I'm gonna....



......Kill you !!

Bergamolängtan och Rocksvett från värmland, kan inte bli möe bättre..



Fredag 8 Maj, 21.30 på Sticky Fingers !

¤ Vi börjar med en After Work i stan, när 32 kronors Sofieron dragit sitt strå till stacken går vårt lilla men effektiva rocktåg vidare mot Sticky Fingers.

¤ Karlskogas senaste och största musikexport entrar scenen på 3 våningsutestället 21.30, då står vi där " Fulla för Rocksvettens skull ". Eller något i den stilen, det låter inte men kommer att bli grymt glamouröst.

¤ Var där och se dem, jag har inte sett dem sedan den där kvällen på Alfred Nobels Torg i hemstaden för några år sedan. Då levererade de sina verk på ett korvvagnsflak, inte fullt så vackert. Nu är det nattklubb i heta Göteborg som står för dörren, det bör du inte missa.


Albinoleffe vs. Rimini Lördag 16 Maj !


            

Inter vs. Ac Siena Söndag 17 Maj


          


¤ Kommande veckan kommer att bli en lång längtan till Bergamo och Italien, om en vecka idag bär det av till Italien för tredje gången i mitt liv. Likt de två tidigare tillfällen jag varit där kommer också denna resa bjuda på en vecka tillsammans med Hagström, och som alltid blir det en upplevelse utan behov av jämförelse.

¤ 12 Maj - 19 Maj kommer vi att befinna oss i Italien, 2 Matcher och en massa 10 kronors vin skall sätta guldkant på den veckolånga trippen. Nu längtar man ihjäl sig, en längtan som är olik det mesta.

¤ Kom 12 Maj, 17.25 Kom ....

Båten som får mig att Flyta..



¤ Har aldrig kännts naturligare att säga att man älskar någon..




Tack Du, Tack Du !

RSS 2.0