Bergamolängtan och Rocksvett från värmland, kan inte bli möe bättre..



Fredag 8 Maj, 21.30 på Sticky Fingers !

¤ Vi börjar med en After Work i stan, när 32 kronors Sofieron dragit sitt strå till stacken går vårt lilla men effektiva rocktåg vidare mot Sticky Fingers.

¤ Karlskogas senaste och största musikexport entrar scenen på 3 våningsutestället 21.30, då står vi där " Fulla för Rocksvettens skull ". Eller något i den stilen, det låter inte men kommer att bli grymt glamouröst.

¤ Var där och se dem, jag har inte sett dem sedan den där kvällen på Alfred Nobels Torg i hemstaden för några år sedan. Då levererade de sina verk på ett korvvagnsflak, inte fullt så vackert. Nu är det nattklubb i heta Göteborg som står för dörren, det bör du inte missa.


Albinoleffe vs. Rimini Lördag 16 Maj !


            

Inter vs. Ac Siena Söndag 17 Maj


          


¤ Kommande veckan kommer att bli en lång längtan till Bergamo och Italien, om en vecka idag bär det av till Italien för tredje gången i mitt liv. Likt de två tidigare tillfällen jag varit där kommer också denna resa bjuda på en vecka tillsammans med Hagström, och som alltid blir det en upplevelse utan behov av jämförelse.

¤ 12 Maj - 19 Maj kommer vi att befinna oss i Italien, 2 Matcher och en massa 10 kronors vin skall sätta guldkant på den veckolånga trippen. Nu längtar man ihjäl sig, en längtan som är olik det mesta.

¤ Kom 12 Maj, 17.25 Kom ....

Båten som får mig att Flyta..



¤ Har aldrig kännts naturligare att säga att man älskar någon..




Tack Du, Tack Du !

Kommentarer
Postat av: sussie

Du är go du baby <3

2009-05-06 @ 22:03:28
URL: http://slimsusie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0