En ny inrikning.

Att översätta riktigt risiga låttexter..




Sluta spela spel med mitt hjärta, med mitt hjärta.
Älskling,älskling, kärleken vi hade var så stark.
Lämna mig inte här för gott.
Oh älskling,älskling, det här är inte rätt.
Låt oss avsluta det här inatt.




...
vet du vilken låt den här refrängen tillhör  ?
( en riktigt dålig översättning kan emellertid göra en riktigt dålig låt ännu sämre. )


Natti !!

Att springa naken runt en fotbollsplan..



..är någonting man inte gör var dag.
Men igår var det dags, en inkilning i Lunden ÖBK innebär ett varv utan kläder runt hemmaarenan. Det var mer otäckt innan än efter, efter var det bara skönt. Nog för att allt krymper i kyla, så var också fallet igår. Men det finns värre saker än insjunkna kroppsdelar, bakfylla till exempel. Att man alltid skall må dåligt efter en festkväll, man vet såväl om det men ändå gör man ingenting åt det..
Lagfesten igår var grym, idag är det söndag och jag steg upp cirka 17.05.
Jag har hunnit gjort görmycket idag som du förstår......NOT

Trevlig afton ! 

King without a crown .. you keep fallin down !!


Welt-klasse.


Helgen närmar sig med stormsteg, skogen hägrar..



I helgen blir det ett Karlskogabesök, imorgon tar vi den vita faran från Vårväderstorget efter att min arbetsdag är slut. Fredagen kommer att ägnas åt mat och öl hos far, brorsan kommer också att deltaga. Mycket trevligt ! På lördag skall mor firas, och fotboll skall beskådas. Karlskoga SK - Ekshärad, denna stormatch. Lördagkväll blir det fest vid näset, med alla vänner som är boende i Karlskoga. Westman,Putte,Tim och Seb kommer vara vid min sida, och jag vid deras.
Blir skönt med lite öldrickande med sköna vänner, och troligtvis kommer stadshotellet att hedras med ett besök.
Söndagen blir lugn, stor risk för huvudvärk. Nära och kära skall hälsas på, som brukligt när man är hemmavid !

Ses vi i värmalnd ?

PS.
Firma Hagström/Ericsson har återigen bokat en klassresa av sällan skådat slag, Grande Grande Italia.

Återtåget ...



...från Leksand till Elitserien verkar aldrig lämna perrongen på Leksand station ! 

Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha ha ha ha 

Hipp Hipp Hurra, önskar dig en trevlig födelsedag kära Mor ..



Imorgon ( Onsdag )  fyller Mor 50 år, känns tråkigt att inte vara hos henne när hon fyller. Men på fredag styr vi bilen mot värmlandsskogarna, med målet att fira Morsan på lördag. Har köpt lite presenter som jag tror hon kommer gilla, var ett tag sen jag var "Hemma" i Karlskoga. Och det känns skönt att snart träffa alla nära och kära igen, Denk,Farsan,Morsan,Stefan,Lena,Syskonen Hagström och Alla underbara kompisar. Som alla är så otroligt viktiga för mig, kommer förhoppningsvis hinna med en liten fest under helgen också. Vad skulle man göra om man inte hade alla dessa personer att luta sig emot, troligtvis sjunka som en bakpotatis i en badtunna. Och jag vill inte vara den där ensamma potatisen, så jag gör allt för att behålla dem.
Helgen kommer bli underbart skön, med god mat och förhoppningsvis ett trevligt minne för Mor på sin 50-årsfest.
Unnar henne allt gott.

Nu ska jag gå ner och hämta tvätten, sånt man gör när man är sambo ..hihihihihi


Puss & Kram

Ikväll smäller det !



Sexiga West Ham kliver på hemmaplan Upton Park, West Bromwich kommer på besök. Och får troligtvis åka hem med svansen mellan benen, guuu va skönt.
Jag skall se matchen på Paddington, en pub nära hemmaplan Överåsvallen. En Carlsberg ho'f  kostar 41 kr och en Stor stark för 38 kr, men först blir det träning i form av styrka och testcykel.
Riktigt segt att sätta sig och titta på West Ham efter träningen, med öl inkluderat .....NOT

vad ska du göra i afton ?

Jag har alltid undrat vart den ligger..



..nu vet jag, cirka 16 minuter från mitt hem !

Massa minnen som berör, mig i alla fall.




















Min vekänd, i bilder och ord.

 
...på söndag möter mitt kära AC Siena Milan på hemmaplan, hoppas på 3 friska poäng. Matchen sänds på Kanal 9 15.00, ett tips från mig till dig.
Forza Robur, som hagström skulle sagt !


Fredag:

Börjar fredagen med att vakna, förhoppningsvis. Sedan blir det en dag på jobbet, som vanligt. Efter jobbet blir det bilfärd till bror, vi skall genomföra en "Brutti" afton. Väl hemma hos oss på Förtroligheten så skall det lagas tacos a'la vego, Jag, Sussi och Bror skall frossa och förtära i en salig röra. Kvällen fortsätter i de avkylda dryckernas tecken, dock i lagom dos som brukligt är ! GoNatt

Lördag:

Lördag morgon är samma sak som träning, 10.00 startar passet på överåsvallen. Det blir testcykeln som tidigare i veckan, kuuul. Efter det kanske det blir en fika på vackra Öckerö, det har ju blivit mitt paradnummer. Att ta med nära och kära till Öckerö, alla har ju nåt. Jag har Öckerö. Vad har du ?
Kvällen kommer troligtvis spenderas framför tv:n, det är ju melodifestivalfin(ala'laGrande). Allt annat än en Alcazar vinst vore overkligt, en skön bög och 2 vältajmade stors. En massa lust blandat med mångsidighet, lägg där till all 90- tals glamourdisco. Inget kan stoppa dem, och jag står bakom.
Inte omöjligt att en flaska vin mister sin själ under denna soffafton, inte mig emot !

Söndag:

Förhoppningsvis ingen huvudvärk eller söndagsångest, utan dessa ingredienser så kan nog detta bli en alldeles utmärkt dag. Ac Siena - Milan 15.00 som du vet, får man inte missa. Dock kan en sändning på kanal 9 innebära att man missar och ser en sportsändning på samma gång, en otrevlig men skön känsla på samma gång. Efter detta spektakel så får söndagen ta mig dit den vill, låter som en boktitel. En fika på Torps Caf'e kanske sitter på sin plats, det var några veckor sedan vi var där och spenderade. Kvällen avslutas troligtvis i frosseri av något slag, som vanligt. Natten står för dörren och leder mig in i en ny inspirerande arbetsvecka, som vanligt.




Ska bli skönt med lite helg.
Hur många läser mina rader här på Ingenmansland egentligen, vore kul att veta.
Skriv en kommentar, jag vet ju några.
Och är ni inte många så förstår jag er, sviktande kvalit'e och omöjliga särskrivningar kan säkert få dig illamående. Men jag vill dig inget illa, tro mig.
Jag vill dig bara väl kära du............


Detta är kul, jättekul.




.. har ingenting som vill ur huvudet som är värt att skriva om, jag sorterar ju innan jag bloggar. haahahaaa
Eller inte, kul i alla fall att jag förmedlar lite skratt när jag själv inte kan bjuda på nåt. Skratt alltså =)


Puss o Kram

Lågvattenmärkt ..


Bra, bättre och bäst..



....varför är det så ?

Söndag till tisdag är okej ...

...onsdag och torsdag är bättre ...

...Fredag och Lördag är Bäst, tänk om det aldrig började om. Hur lycklig skulle man då vara, för lycklig ?!

God Natt

Grande Grande, Nastro azurro Peroni..



...det godaste av Italien, förutom AC Siena !
Som idag besegrade Catania med hela 3-0 på bortaplan, Big Maccarone inledde målskyttet likt en målkung .
Men anledningen till denna stora Peroni flaska är att jag drack den under lagfesten igår kväll,hade helt glömt bort hur underbar den är.
Festen var mycket lyckad, med mycket skönt folk blir oftast festerna lyckade. Och som brukligt har jag sovit cirka 17 timmar under dagen efteråt, inklusive natten. Nu tittar jag på melodifestival reprisen, denna odramatiska tävling. I väntan på Mia och Klara, kan man titta på lite vad som helst. En ny vecka är beredd på att ta vid, den kommer innehålla Rehabträning och Championsleague fotboll. Och ett besök på Deja Vu, en restaurang i vasastan som måste testas av testpanelen Ericsson & Lindstedt. Nu har jag avslöjat lite, resten lämnar jag åt slumpen. hoppas slumpen är slumpmässig bara !



Ciao

I'm on a hot straaaaajk !!




Glädje genom musik i sin ädlaste form...

Töreboda..

..Öreboda
reboda
eboda
boda
oda
da
a !

Detta var det enda jag hade på pränt om Töreboda,  tills idag ...




Och inga mindre än Beachboys är klara för Törebodafestivalen, som går av stapeln i början på juli i sommar..



Ett Wow är väl på sin plats ?




Ansvar och lite bilder..



Koh samui thailand Mars 2008....



Koh phanang thailand Mars 2008...

Lite sköna bilder från asienresan förra året.

Helgen närmar sig och jag är som vanligt inte beredd på dess närhet, innan man hunnit vant sig så är den alltid över. Som vanligt. Jag har nu arbetat sex månader som 8-16 knegare, så kallade raka veckor.
Och jag kan inte påsta att jag ännu funnit meningen med att hålla på så här, frågan är bara om man är lyckligare som icke fast anställd.
Har man inte en massa ansvar så skaffar man sig det, och när man väl skaffat sig det så vill man bli av med det. Ansvaret alltså !
Och tänker man aningen längre så är ansvaret jag har nu relativt otvunget,hmm.
Jag vet inte hur många jag mött sedan asienresan som sagt att de också hade velat göra sådana resor när de var i min ålder, vill man bli en sån om tjugo år. Gå runt o ångra saker man inte gjorde, hellre mår jag dåligt av saker jag gjorde ! Ärofyllt är ordet när jag tänker på dem som innan de fyllt systembolag, slår sig fram för billigaste blöjan på Lidl. Är det förutsättningarna som är olika, eller är det bara ett skäl till att slippa göra något med sina egna drömmar. Eller kanske är det ens drömmar, vad vet en som jag ?!
Ansvar ansvar ansvar, har man det inte så skaffar man sig det. Oavsett om det handlar om ett fast arbete eller barntillverkning . Vissa skaffar sig ett fast jobb och lite ansvar och möjlighet till frihet, medans andra skaffar sig småfolk och livslångt ansvar med begränsad frihet. Eller ja, 6570 dagars ständigt ansvar om man räknar med att kinder växer och blir myndiga vid arton fyllda.
Återigen, har man ansvar har man också en längtan av att göra sig fri från det. Och varför då inte alltid se till att skaffa sig ansvar man kan skilja sig med, så här ser jag på det. 23 år gammal och en mild ansvarsutövare, jag trivs bra med det. Jobbet går att lämna, Göteborg går att lämna. Allt går att lämna, och så länge man kan lämna kan man också finna.

Hoppet är det sista som lämnar människan, det är sant.
Men borde inte hoppet också vara det som alltid skall vara närmst densamma, inte bara något man söker när man är avklädd ?

vad rörigt det blir när man inte vet om punkt ser ut såhär !  
eller vad det här detyder ?


Nu är jag avklädd, dock inte själsligt. 
Skönt för den underbart vackra kvinna jag skall sova med, att jag inte är avklädd själsligt alltså !

Sov gott....


Planer och sånt.

Sommaren börjar närma sig, och sommar för mig är festivaler. Likväl som en fredagkväll är tacomöjs, för mig .
Efter sommaren vill jag nog avsluta fotbollssäsongen, och sedan ut och se världen igen. Eller ja, världen var att ta i från fötknölera. Men väl Asien eller nån annan sån, världsdel alltså. Jag är ingen som är överförtjust i att leva för att jobba, ändå är det där man gör dagarna igenom. Jag föredrar jobba för att leva, vilken klyscha. Man märker att det är en klyscha först när man inte vet vilket av orden som skall skrivas först, leva för att jobba eller jobba för att leva !
Jag jobbar för att överleva, det är nog det de flesta av oss sysslar med. Men varför blev det så här kan man tänka, tog trissvinsterna slut ? mmmmm..mmmmmmmm


Inte ofta jag ger boktips, men här och nu händer det.


Puss o Karma

Gör så här....

........ gå in på  www.youtube.com   sök på "busringning taxi".
Då kommer det komma upp "Busringning - Bosse vill inte betala taxi"


Denna måste tyvärr avlyssnas HAHAHAHAHA

Du kommer inte bli besviken !

RSS 2.0