Nu i Smedjebacken hos bror.Och Bunny Wailer från Grönan.


Bunny Wailer från fredagens spelning på Gröna Lund som sågs av mig och Sussi.GRANDE !!

Efter en roadtrip från Göteborg till Stockholm är man nu i Smedjebacken hos bror, lämnade Karlskoga och möckeln imorse för att hälsa på i Dalarna. Jag och min underbara dam har enligt mig haft en fläckfri semester hitintills, nu är det bara lite småsaker kvar för att ro det hela i land. 4 dagar kvar innan man skall tillbaka till västkusten.
Nu ska vi ut i sjön Barken och fiska, sedan bare möjs.

Kiss and Goodbye

Skön reggae unt influensa från bolaget ( som ödelade min midsommarnatt ) !



En mycket skön gammal visa från Cocoa Tea, sköna killar med skön musik.
Midsommarafton är förbi och vi med den, vi tillbringade vår utanför Kungälv. Vid en gräsplätt i en skog vid en sten bor Sussis klasskompis Hanna med pojkvän, vi var där efter att blivit ditbjudna får någon månad sedan. Detta år fick vi överge cykelturen runt äspedalen eftersom vi befinner oss i Göteborg för Morrisseyweekend ( + att vi bor här ), vi anlände till stugan vid stenen runt 16 på midsommarafton. Vi åt våra hemlagade grillspett njöt av alkohol och midsommarsolen, kvällen blev natt och fulla vi blev. Fullast blev tyvärr jag denna gång, det sista jag stoppade ner i väskan innan avfärden från Göteborg var en liten flaska "High Comissioner". Svinbillig whiskey från vårat älskade systembolag, det skulle jag med facit i hand aldrig gjort. Det blir lätt så att man som berusad vill ha mer, och det ville jag denna afton. På 20 minuter tog flaskan slut och jag med den, gamnacken var återigen framme efter ett gäng månader utan hårt festande. Flaskan ödelade inte bara mina sista midsommartimmar, utan också hela lördagen då jag låg på min sida av våran säng  och lyssnade på Hagström och Sussi som diskuterade allt mellan Fittja och Rissne. Man hade ju velat vara med, men jag var som styckad gris igår. Jag var ingenting igår.
Nu sitter vi och väntar på att få rulla in till staden och äta en god bit mat på Rumpan Bar, pappa Conny skall möta upp.
Imorgon är det dags, del 2 i vår kedjekonsert med " Mannen från Manchester ".. Himmelrike !

Och här kommer den lille som höll min magsäck tom hela lördagen


Puss och Adjö !!!
 

I afton, i afton och i afton !



12 timmar kvar till det händer, jag tror det är min 11 e konsert med mannen från manchester.
Har du möjlighet så åk till Åhaga i Borås i afton, det blir overkligt underbart !

Ses i afton Mozzer.

Bra party


Party PiKK


sova sova sova..



Idag har man inte gjort många slängar, gårdagkvällen satt sina spår. Festen hos Maja vara riktigt kul, mycket folk man aldrig tidigare träffat. Dock var Herou och hans Johanna på plats, blev mycket snack om gamla goda tider med Amsterdamresan som centrumhållare. Klockan stod på 14.57 när jag öppnade mina små himmelsblå idag, att sova länge är det enda som biter på en bakfylla i herr Ericsson kröppen. En får änna offra söndagen om man festar på lördagen, som tur är blir det inte så mycket hårda fester när man är gift. Och tur är väl det, festande tar hårt på min 24 åriga kropp. Nu sitter vi i soffan jag och min kärlek, kollar på Sydafrika-Irak och bara njuter av Bofana Bofanas trollkonster !
Ikväll blir det en resa med bilen till bror i Majorna, en fika och lite familjemys på söndagskvällen är inte fel.
Och imorgon skall jag spela match på natursköna Majvallen, jag har alltid velat gjort det men det har aldrig blivit av. Nytt konstgräs täcker nu planen, och varför inte inviga med några tunnrullningar ?

Trevlig Söndag ..

Födelsedagsgalej a'la Dancehall på G.



Känner jag Maja-Stina Byfeldt rätt så kommer kvällens musikunderhållning bestå av Reggae/Dancehall, på detta inslag av hip hop & rnb. Maja har bjudit till födelsedagspartaj och då tänker jag inte banga, jag o Sussi är bjudna som det par vi är. Snart serveras den obligatoriska innan gå ut groggen på förtroligheten 5, den här dagen tar jag gärna fler av. Gick upp sent, sedan bar det av mot stan. Vi besökte först några klädbutiker så som Weekday och HM, det enda vi hade riktigt klart för oss när vi begav oss mot staden var att vi var fikasugna. Brogyllen fick släcka våra fikasjälar, och som stället gjorde det. Eftersom jag trappat ner på alla onödiga godsaker denna vecka och många framöver så blev det en kopp(utsökt)Kaffe med chokladdoppad jordgubbe för mig, frugan gjorde sig själv lycklig med en bit hallon/blåbärspaj och vaniljsås.
Mycket har hunnit hända idag, och mer kommer.

Måste också bjuda på partylåten number one alla kategorier.


Du och jag mot framtiden, med Löwenbrau burken i någon av våra 4 industrislitna klövar .....

Ikväll, om regnet kan hålla sig borta från Liseberg.



 Regn regn regn!
Något jag har lärt mig efter 8 månader i Göteborg är att vädergudarna sällan särbehandlar just Göteborg, kanske på ett negativt sett förresten.
En vecka utan chips och godis är över, jag har säkert tappat 2 hekto eller något sådant. Grymt effektivt !
Jo men, ikväll blir det after work med någon kall öl och lite plockmat. Efter AW blir det om vädret tillåter Timbuktu på Liseberg...

Ha en grym kväll käre läsare !!

Så nära nu...



.... 18 Borås, 22 Göteborg, 24 Stockholm !

And i'm talking about Juni, nothing else.

Rösta rött....



....anners blir det inte roligt i framtiden, och det vill du väl inte ???

Alla vidriga sverigedemokrater....


Fotbollskval och Livsval.



Igår var det dags, jag röstade på Bilioteket vid Vårväderstorget. Eftersom jag inte visste att man kunde rösta på ett parti endast så hade jag inte en aning om vem jag skulle rösta på, rösten föll på ett parti och inte en person. Partiet är rött och har fått min röst alla gånger jag röstat, likaså denna gång. Jag är av den uppfattningen att man skall rösta, och vet man inte vad man skall rösta på så kan man ju alltid rösta på de som är mest humana. De röda !


Om valet är viktigt så är ju Sverige - Danmark ikväll ännu viktigare, skall man få uppleva ett nytt mästerskap med Sverige inklusive så bör de vinna mot grannarna i afton. Det blir ingen lätt uppgift, men jag tycker att Sverige är ett bättre fotbollslag än Danmark. Niklas Bendtner skapar ju inte myror i brallan på en precis, inte Chippen heller. Men har man hemmaplan och Henke/Zlatan på topp så bör man kunna skava in någon boll i danskarnas nät i alla fall !



Det är en dyster dag i mitt kära Göteborg, jag vaknade 12.30 och har sedan huvudet lämnade kudden inte gjort någonting. Solen börjar bryta fram och den kan kanske få mig att hitta på någonting, dagen känns dock som en sån där dag som man bara genommyser.

Nu ska jag koka mig en riktigt välavvägd kopp kaffe, och luta mig tillbaka i IKEA möbeln.
Önskar dig en vacker dagsupplevelse !

Arrievidecci..

ReggaeGalore bör införskaffas ..



En mycket trevlig tidning som nu äntkligen blivit just det, en tidning.
Magasinet har funnits på internet i cirka två år, nu först har det blivit en tidning i greppvänligt format.
Dessutom en mycket trevlig sådan, intervju med bland andra Peps persson och en artikel med Thomas Gylling !

Jag ber dig nu köpa det första numret av Reggaegalore på ReggaeGalore.se, du kommer att tacka mig !

Reggae på dig !

RSS 2.0