Ett Guldkorn från Öland, fast från Landskrona.

Svenska Akademien's logga har jag tatuerad på höger underarm, det är skönt att den sitter där när de gör som de gjorde på Öland. Tatueringen kommer alltid att sitta där, likaså kommer kärleken till reggae hänga med mig vart jag än går. Lejonet på underarmen viskar om min första reggaeupplevelse, Svenska akademien var min inkörsport till Reggaen.
Hur som haver så gjorde de en underbar konsert på Öland Roots, till och med det bästa jag sett med dem. Här nedan följer ett smakprov av General Knas nya låt "Gangstrar", just denna konsert genomfördes i Landskrona.





Och i helgen blir det träning för hela slanten, inget Putte i Parken. Trodde att jag skulle må sämre av att missa PIP, men med tanke på det relativt skrala artistutbudet (för min smak) så gör det mig inte så mycket. Lite tråkigt att man får sova ensam bara, men som tur är så ska jag ju till Båstad med fotbollslaget. Ska bli skönt att chocka kroppen med lite sit-ups och diverse Hahaha

Arrievidecci

Imorgon blir det, das idyll.

Nu är ännu en arbetsvecka slut, vi har bara varit två personer på jobbet denna vecka. Juli månad har tagit hårt på löninga, så man har inte slösat under denna vecka direkt. Ikväll blir det lite häng med FRU och diverse mysigheter, ska bli skönt att ta det lite piano. Imorgon styrs Corsan uppåt längs västkusten, det är far som bjudit med mig till Grebbestad ( Västkustens pärla ). Jag och far skall troligtvis basta och ta några öl, naturligtvis skall också bryggan besökas. En bit mat kommer också att avnjutas på någon av alla restauranger i byn, di e sa gatt !

Ha en fin helg du om du kan !




Kärnan av Grebbestad, möcke bra.

Hemma i Göteborg igen, efter Sveriges skönaste festival alla kategorier !



Pablo Moses bjöd på en riktigt skön spelning under fredagnatten.

I eftermiddag far vi mot Öland..



Spelschemat för festivalen.


Årets Huvudattraktioner, två heta Jamaicaner.Najs!


... där skall det sovas i liten bil och bra musik skall avlyssnas. En helhelg helt i min smak, det blir tredje gången jag besöker Öland's sommarhit. Vädret utanför fönstret på vårväderstorget har mer att bevisa innan jag är riktigt nöjd, hoppas hoppas att det blir en grym helg även vädermässigt. För i övrigt kommer helgen att toppa allt annat som händer under sommaren -09, som sagt.
Jag är nu bara en "rak" arbetsdag från att vara påväg mot östkusten, det är inte alla dagar man är det.

Ha en grym helg så läses vi nästa vecka, eller nöe !


Nu är det arbetsvecka igen efter Tjörn, och snart Öland igen .



Vi är som nykära..

Helgen i Tjörn var otroligt lyckad, Putte högg ner träd och fyra pojkar kräktes efter ett allt för stort alkoholintag.
Vandringar och bad i havet genomfördes på löpande band, grillen tändes och kött avnjöts. Allt var precis så bra som det ska under en helg med kompisarna, alla lämnade Tjörn med ett leende på läpparna.
Idag har jag tagit semester för att umgås med Sussi och Westman, frågan är bara vad vi skall hitta på. Om 2 dagar reser vi till Öland för festival, Corsan skall fyllas med bensin och som tack skall den ta oss till Sandbergens festplats. Ta en titt på Olandroots.com för att se lite artister som kommer uppträda, grymt kommer det att bli.
Nu skall jag köra igång geniknölarna och komma på någon aktivitet för dagen, kiss and hejdå!!! 

helgen kommer spenderas på Tjörn !



Blir du orolig för var du har mig i helgen så är det här någonstans, om jag blir orolig för var jag är så vet jag att jag är någonstans på denna karta. Men om du skiter i var jag är så är det också okej, jag tror nämligen att majoriteten gör det.
En ska ju va som alla andra, så var det du också. Veckan har gått i rekordfar som vanligt, man hinner knappt med att starta veckan innan den är slut. Men det är kul, med Göteborg och Jobbet.
Nu ska jag inte tråka dig längre, njuter du av helgen hälften så mycket som jag så kommer du ha det riktigt bra.
Puss På dej .....

Party beat






Nästa helg ÖLAND ROOTS !!!! Vilka helger ..

vilken sång



Dagen har gått fort, har fått massa bra saker gjorda.
Nu är det klart att pojkarna anländer till Göteborg i helgen också, Tjörnhelgen blir av. Stjärnor som Westman och Putte K gästar och vad kan man då annat göra än att slå sig samman med dem, och bilda bo eller liknande.
Lustigt att man skall se en konsert med Michael Jackson först när han är död ..

Tjao

Första dagen på jobbet efter solsemestern i värmland, nästa helg blir det tjörn och helgen därpå Öland med det bästa jag vet.

Skicka igång låten längst ner innan du börjar läsa,om du nu ska läsa !

Nu är allt som det har varit sedan jag kom till Göteborg, man kliver upp och tittar så man ser levande ut innan man sätter sig på cykeln till vagnen. Idag var jag dock för sliten för att orka cykla fort till vagnen, så bilen fick rädda mig imorse. För första gången i livet har jag haft semester att ta ut, och som jag gjorde det. Helt oprövad som fast anställd så lyckas jag pricka in 2 veckor med ständig sol, ingen sedvanlig otur där inte. Morrissey beskådades tre gånger på 6 dagar, spelningarna kan rangordnas som Bäst/Bättre/Bra. Boråsspelningen var som alltid,helt overkligt bra. Göteborg och lisebergshallen bjöd på en grym arena, morrissey bjöd också han upp till dans. Sista konserten var dock ganska seg, verkade som att Morrissey visste om att nästan alla i hela Hovet redan sett honom de två tidigare konserterna. Och bjöd därmed inte på något speciellt, det rullade på som i Borås och Göteborg fast på ett helt annat vis. Fredagen i stockholm var magisk, bara några dagar efter att Morrissey varit och ärat sverige med tre spelningar så kom nästa ikon?!
Bunny Wailer var likt oss på Grönan denna afton, han bjöd oss på en fulländad reggaeupplevelse. Det var en av de bästa reggaekonserter jag upplevt, med min söta dam vid min sida. Hon stod framför mig och rullade höfterna hela kvällen, så jag gissar att hon också var ganska tillfredställd. 
Men nu är vi tillbaka på västkusten och Göteborg, det känns riktigt bra. Jag trivs som fisken i vattnet med både boende,staden och kärleken.
Låter som att sommaren är slut, men det är den definitivt inte. Det grymmaste som är kvar är absolut Öland Roots om två veckor tillsammans med Sussi, en -87:as Opel Corsa, en grym tjej från året efteråt och sist men inte minst en massa skön livereggae. Vad kan möjligtvis bli fel ?
Innan Ölandsresan skall jag ut till Tjörn med kompisarna, förhoppningsvis solsken hela lördagen på ön. Några fina noggrant utvalda ölsorter, och alla polare. Kan inte på något sett bli fel det heller.
Nu ska jag snart möta upp på Willys för vår lustfyllda storhandling, det är faktist kul om man anstränger sig lite. Speciellt slutet då jag får köra alla varor i självbetjäningskassan, jag älskar när datarösten säger till mig på skarpen.åhhhhh.

Pablo Moses kommer att ses på sandbergens festplats om 2 veckor, var där du också !








Kiss on u.

RSS 2.0