Hem ljuva hem....



Nobelhallen betyder lika mycket för karlskogingar som "kopparmärra" gör för göteborgarna.
I helgen blir det värmland och karlskoga för hela slanten, skall bli kul..
Mor och Far skall hälsas på, kanske blir en fest eller nåt på lördagen. Ikväll skall jag till westman, och imorgon blir det Arsenal -West Ham hos fridholm. SKOJ SKOJ . Just ja, far skall ju bjuda på mat ikväll =)
Pasta carbonara a'la Conny Ericsson, vem vill missa det ?


Vad ska du göra ?

Snart är det dags igen...



Kusiner och radarpar, strålar åter samman. Låter lite som en boktitel,men det är ingen boktitel. Det är bara de ultimata förutsättningarna för en grym helg, eller wocheende som det heter i Dyskland !
25 februari - 2 Mars är datumen som gäller

It's gonna be a party weekend, yes is it it...

Mitt nästa mål...



... är att åka och hälsa på min käre vän och kusin Hagström i Sundsvall. Och hans Angela så klart ! Sitter och försöker hitta en bra resa dit under Februari - Mars, det är lite svårt att bestämma sig för vilken helg som är bäst.  Det skall i alla fall bli otroligt kul att komma dit och träffa dem, nu när de börjar sitt nya studentliv. Fram tills Sundsvalls resan skall jag bara jobba spela fotboll och hänga med Susanne en hel del, så där som jag brukar göra. Och igår svor Barack Obama president eden, hoppas han kan göra något positivt av något så stort som USA. Verkar som att det är svårare att göra något bra av något ju större det är, inte sant ?
Ska man vara ärlig bryr man sig föga om USA egentligen, så länge de håller sig till sin planhalva. Och det gör de ju tyvärr alltför sällan, bye bye Bush sjöng hela Amerika igår. Och det kändes riktigt bra !


så där ja, nu skrev man ur sig lite igen . Det var skönt !
Tackar som läser ..

En svensk reggaestjärna har slocknat !



Junior eric och Kapten röd är för mig de som tillfört mest nytänk och energi till den svenska reggaescenen de senste åren, tråkigt nog får Kapten röd göra det för Jr. eric också i framtiden.
Kan inte påste att jag älskade Jr.eric's musik, men han som många andra har dragit viktiga strå'n till den svenska reggaestacken. Han var en stor tårtbit i den svenska reggaetårtan, tårtbiten är nu borta. Tyvärr !
Många unga får sätta livet till under vinterhalvåret, alldeles för många. Jr.Eric var en av dem.

" Alla har vi någon gång haft funderingar på, vad livet egentligen kan tänkas handla om...."
Så sant.

Vila i frid !

tsssssssssssss.....

HA HA HA HA !!

Pensionärsföreningen tandlossningens vänner skall på bussresa till öland..


När alla stigit på bussen kör chauffören iväg..

Efter 20 minuter kommer en tant fram till honom med en näve jordnötter . -Ohh tack svarar han och tar emot gåvan..


30 minuter senare kommer samma tant och en väninna fram med en varsinn hand med jordnötter och lämnar över dem till chauffören. - ohh men gud vad ni är snälla säger han, och mumsar i sig alla sina nötter.


Resan går bra, och tanten fortsätter att komma fram med nötter med jämna mellanrum. Och chauffören är inte sen att mumsa i sig nötterna !


Nu är de framme vid resans mål, tanten kommer fram en sista gång med en hand med jordnötter.


Chauffören tar tillfället och frågar varför de tagit med jordnötter på resan om de inte själva tycker om dem ?


Tanten svarar :

Jo det är inget fel på jordnötterna, men vi suger bort chokladen som är runt dem. Nötterna kan vi ändå inte äta för våra dåliga tänder. Tack för en trevlig resa !


Idag börjar ett nytt liv, på nåt konstigt sätt..






Nu sitter jag på jobbet o försöker göra en pizza, sådär bra som Turkarna i Karlskoga gör dem. När arbetsdagen är slut ska jag hem direkt o förbereda för Sussi's ankomst, inte för att hon kräver röda mattan. Men vi ska bära upp lite saker i min lägenhet, eller från och med idag. Vår lägenhet.
Hennes päron är också med, o deras stora schäfer som skall tillbringa natten hos oss. Vi ska bära brejer som sagt var, sedan skall vi bjuda på mat och dryck. Dä blir trövlitt !
Och imorgon bitti skall jag upp och genomföra mitt tredje träningspass för 2009 med mitt nya lag Lunden ÖBK, det känns riktigt kul att börja om på ny kula och få visa vad man kan på fotbollsplanen. Ingen kallar mig Big Mac här, folk tycker bara att jag kanske borde gå ner 3 kilo i ansiktet. Men ingen säger något,och det är skönt. En får va som en ä ! Jag tycker iofs att smeknamnet Bg Mac är ganska charmigt, det liksom känns bra.
Nu ska jag göra klart pizzan, vad ska du göra i helgen kamrat ?

Ciao bello !

Without Beerlao, where would i be right now ?!



Bilden är tagen vid floden i Laos, Vang Vieng heter detta underbara tillhåll. Man saknar det primitiva livet i Asien, att bara slippa ställa alarmet på 06.27 varje vardagsmorgon.
Kommer aldrig glömma när Jag,Karin,Felizia och Johanna hörde låten " without love, where would you be right now"..
Med en Beerlao flaska i handen och tio i magsäcken så var det inga problem att arbeta om texten, det slutade vid "Without Beerlao where would you be right now ".. Men då var då, och nu är nu.
Resan var i alla fall helt magnifik, bilden ovan säger ju ganska mycket om klimatet och storleken på ölen. Båda var helt perfekta, som om de var gjorda för varandra.
Men nu är jag i gråa kalla Göteborg,  jobbet regerar i mitt liv. Fotbollen likaså, och jag kan inte påstå att jag i detta nu. I skrivandets stund, som de som skriver skriver. Tycker att det är jobbigt.
På fredag kommer Sussi ner med en stor säng och lite andra grejer som vi ska ha i lägenheten, för första gången i mitt liv skall jag dela mitt hem med någon som inte är släkt med mig. Och det är väl en jävla tur att jag o Sussi inte är släkt, för då skulle jag ha en massa saker att förklara för tillfället    hahaaahahaaa  uuuuuuu....
Ska bli kul att rota sig i Göteborg, först nu känns det som att man är en Göteborgare på riktigt. För 5 månader sedan var jag fortafarande Karlskogabo, vilket jag inte hade något emot. Men det är skönt att vara på plats, jag har funnit en tillfällig eka att ro i. Mitt på livets öppna hav !

Nu ska jag fortsätta med mina viktiga och utvecklande vardagsbestyr =)
Och man frågar sig !  Without Beerlao, where would i be right now ??
PussiKrami

Stora händelser under 2008 !



¤ Jag reste till Barcelona en vecka i Januari, det var en trevlig resa i matens och sangrians tecken .

¤ Självklart Asien resan som varade i två månader, den längsta resan i mitt liv. Och absolut den bästa i mitt liv, var nog till och med de två bästa månaderna i mitt liv. Thailand, Cambodia och Laos besöktes.

¤ Midsommarafton i Karlskoga är något speciellt, med en massa vänner. Cykelturen, den obligatoriska som måste göras varje år. Ingen cykeltur, ingen riktig midsommarafton !

¤ Peace and love festivalen med boende hos bror i Smedjebakcen och festival i Borlänge, en mycket trevlig helg med Hagström som närmsta vapendragare.

¤ Öland Roots festivalen på, ja just det... Öland. I mitten på Juni genomförs denna lilla mysiga festival vid havsbrisen på Öland, Reggae är temat och lyckat är konceptet. Stor Erik Marklund var min vän och bollplank under heeela festivalen, och frågan är om han inte är den ultimata tempohöjaren. Tina Törner eller hur hon stavas spelades flitigt i min Cd-player, 4.2 kg batterier förbrukades. Cirka gurka.

¤ Cypern intogs tillsammans med Sussi i somras/höstas, en mycket skön vecka med mycket av lite av varje. Allt sånt där som en sån där resa skall innehålla, ni förstår ? Grymt var ordet..

¤ Gentleman ( på bilden ovan ) beskådades på Gröna lund i somras, för att vara exakt 14 augusti. Han är en otroligt sevärd live akt ..

¤ 5 Oktober var jag med Per i London, vi tittade på West Ham på Upton Park. En otrolig upplevelse som är obetalbar, det spelade ingen roll att de förlorade. Vårat kära West Ham är oss lika kärt i alla fall.

¤ Flyttade till Göteborg under sommaren, det är väl kanske den största upplevelsen ändå.


Här är mitt 2008, det var ett bra år med många stora händelser för mig..


KiSS

I spåkulan i mitt 2009...






¤ Jag kommer inom några veckor fixa ett nytt billigare boende i Göteborg, det är mitt första mål med 2009 !

¤ 12 Januari börjar jag träna med Lundens ÖBK, med mål att ta en plats i deras A- Lag 2009.

¤ Fortsätta jobba på mitt nuvarande jobb, en daglig verksamhet på hisingen i Göteborg.

¤  En stor grej 2009 är tre konserter med Morrissey, Borås - Göteborg - Stockholm i juni månad..

¤ Har en dröm om att resa till Asien igen i slutet på det kommande året, vilket inte känns orealistiskt. Skulle vara så underbart att stanna längre än sist, ett halvår kanske. Och hinna med Singapore,Indonesien och vietnam denna gång!

¤ Festivaler skall självklart besökas, vet dock inte vilka. Men om jag gissar så blir det Peace & Love,PIP och Öland roots. Roskilde vore kul att besöka innan den festivalen möter festivaldöden, som alla festivaler verkar göra förr eller senare.


Hoppas att ditt 2009 blir precis så bra och underbart som du vill, vad innehåller det förresten ??

Låt mig veta....

Puss och Kram

RSS 2.0