Festivaldags, Re-Earth dags .

Igar valdgastade vi Sofia Kusin Hagstrom i hennes bungalow, imorgon torsdag borjar festivalen pa Koh Samui.

Promoe
Timbuktu
Tingsek
Looptroop Rockers bla........


Vill du se bilder ?

Nya pigga bilder pa oss fran Asien . sugen ?

Ga in pa resdagboken.se och sok pa slimsusie  !!

Massa gott vetu ...


Phi Phi idag, vilket vatten !

Det var fan toklangesedan jag skrev pa denna min egen skapelse, jag och min kvinna mar alldeles utmarkt. Vi har varit i Malaysia i nan vecka, ett vackert land. Langkawi, Kuala Lumpur och Penang har vi besokt, ett rent land for en gangs skull. Denna resa borjar lida mot slutet, jag ar ganska tillfreds med det. Det gor mig ingenting att komma hem till Goteborg, dar skall man borja planera for nasta resa. For resa skall jag inte sluta gora, alskar det har !! Jo idag var vi ute och snorklade runt Phi Phi oarna, fy fan va vackert. Vi har bott har 2 natter nu, sista inatt. En ackligt overexploaterad pryl till o, men anda soft som en sjuk mix. Traffade ett stockholmspar i Krabi och vi tog folje hit till Phi Phi, underbara manniskor. Varlden ar inte stor, vi kom fram till att de bor i samma trapp som sussis plastbrorsa i Solna. Stockholm ar inte Grande ?!
Kommande veckan kommer att bli underbar, jag behover inte saga mer. Bara jag och den blonda som vet vad orden innebar . Och nej, vi skall inte satta liv till jorden eller gifta oss. Inte heller kopa Volvo eller dobbermann, sa javla dyrt har nere.

Borjar sakna slakt och vanner pa riktigt nu, ingen namnd ingen tomd.

Bilder och en lat nu, hej da .....


Phi Phi snorkling...Har vi gjort !



"The Beach" stranden, turistigt som fan. Har vi ocksa gjort !



hmmmmmmmmmmmm ?!

Kuala Lumpur ar varmt och fuktigt, imorgon mot Penang.



Det blir bara en heldag i huvudstaden, det ar varmt och javligt. Rattorna som vi sag igar var stora som katter, sag val 20 stycken sista 100 stegen till hotellet fran kvallsmaten. Kvallsmaten = Mcdonalds.Finally!
Men nu blir det ingen mer san mat, hoppas jag. Det ar att hada, man ska ata gosakera i landet man ar i. Den inhemska maten ar ju oftast fantastisk, sa varfor inte ata den nar man kan.
Jo som sagt tar vi oss med buss fran Kuala Lumpur till on Penang imorgon 10.30, 5 timmar och 30 min tar resan och kostar 72 kr/skaft !
Dar skall man intaga strandlage igen efter nagra dagar i storstader, malaysia verkar trevligt. Forutom att det ar muslimer som satter olpriserna. Dyrt Dyrt. kanske ar bra det iofs, passar ganska bra ocksa for oltarmen kanns ganska sliten och matt. Vi sitter pa ett IT-Caf'e i stadens stora kopcentra nu, efter detta skall vi ta oss till Starbucks for en kvallsfika. Man har det ganska bra har i asien, man gor inte mycket mer an ater skiter och njuter !

Ses snart.

Hit och dit i luften.


Just nu flanger vi runt en hel del, imorgon bar det av till Malaysia. Visat som vi skulle fixa gick inte att fixa, sa vi drar oss undan avlanga Vietnam och satsar nu pa Malaysia. Vi har ju redan varit pa basta stallet i Vietnam, Phu Quoc !
Idag har det varit en san riktigt stressig dag, visat gick inte att fixa och massa flygbokning hit o dit. Hjartat ar lite segt, men imorgon tar man nya tag om bilringarna. Flyger 15.00 till Kuala Lumpur via singapore, 5 timmars flygning. Smidigt !
Storstaderna ar ingen favorit, inte ett dugg avslappnat. Kul nar man tanker pa Goteborg som en storstad, och sa jamfor man med bangkok dar det bor 2 miljoner mer an i Sverige.
Resan har i alla fall varit precis sa underbar som jag hoppats pa, allt funkar bra med mitt mycket vackra resesallskap ocksa.
Vore ju kul att vara mer i Vietnam, men man kan fan inte fa allt. Nu ska jag se till att njuta av en manad till i denna skona varldsdel, man kan inte ha det sa mycket battre.
Idag nar vi satt vid datorn tidigare sa sprang det in en ratta i kattsize mellan Sussis ben, jag sag ingenting. Sussi fick byta trosor ( eller nastan ) !
Ja skriver ju sa himla kul sa jag vet inte om jag e alldeles uppat veggera, de e varmen .uj uj uj.
Sitter i detta nu och skriver lite med min kare bror i Smedjebacken, han sager att ni har isflak som Kebabrullar hemma. Han ar ocksa rolig,  we are from the same cave.

Nu skall jag ga upp och sova med min fru, alskert.
Skriver mer nar jag hittat ratt sorts inspiration i Malaysia, vanta inte pa mig.
Prata ju med Daniel idag med, det var riktigt kul. Bade for att han svarade och for att han pratade .uuu

Sov Gott

Moppe runt on i 2 dagar..

Nu ar det Torsdag i Vietnam, i Sverige ocksa !
Idag avslutade vi var o-tur pa moped, igar tog vi oss an sodra delen av on och idag blev det norrut. Regnskog, Berg, Bananodlingar, Pepparfarmer, ororda strander och grusvagar.
Forsta gangen i livet jag sitter pa en moped, forutom en gang i asviken -93. On ar helt underbar pa alla mojliga satt, storslagen natur vet jag numera vad det innebar. Pa sondag flyger vi till Saigon (ho chi minh city) for 315 kr / skaft, 1 timme med flyg & 10 med bat och buss. Vad valjer man ?!
Nu ska vi ut i natten, till Night Market faktist. Kolla om man kan fa tag i en Saigonpilsner dar, det borde funka.Imorgon blir det stranden efter en o pa Moped, mysit.

+ fan va underbara West Ham ar, Mido och Benni . GRANDE!

Skriver snart igen !!


Ha Tien over natten, bat mot Phu Quoc imorgon !



Bussen lamnade Sihanoukville 8.00 imorse, 13.30 var vi framme i Ha Tien.
Dar fick vi reda pa att det var nagot fel med baten sa vi far aka dit imorgon istallet, 8.00 imorgon puttrar vi mot drom on.
Vi at precis vart andra mal for dagen pa byns lyxigaste vietnameskrog. 158 000 betalade vi, kan lata saftigt. Men ska man vara med dar uppe och segla far man ju hanga med strommen, vart forsta mal kostade runt 80 000. Det andra malet var riktigt harligt.
En stor kokplatta med puttrande gryta kom in pa bordet, runt grytan vad det en kraftig kant.
Dar lag det fisk, Rakor & blackfisk (allt ratt) plus en massa gronsaker. Vi petade ner skaldjuren och fisken, 10 minuter senare avnjot vi denna ratt tillsammans med en stor tallrik ris och 2 Saigon (landets brygd).
Men den har staden ar helt turisttom,kan ju lata mysigt ?! Men det ar snarare sa att det ar jobbigt da inte en sjal kan prata engelska, man far peka sig fram. Kul ibland.
Har forsokt mig pa 3 kaffekoppar idag,alla har innehallit cirka 42 matskedar socker.
Aven fast man sager no sugar please sa far man galet sott kaffe,ingen kan engelska !
Och mig borde de ju forsta, jag som pratar ofelbar english.
Imorgon blir det alltsa Phu Quoc, om du kollar pa kartan langst ner pa det gula landet (vietnam) sa ser du Hat tien vid den roda gransen.
Rakt vaster ut fran Hat tien ligger Phu Quoc, den rodfargade ganska stora on.
Dit ska vi =)

19 000 dong = 1 dollar som ar 7 svenska kronor
sa kan du ju rakna lite pa vara maltider !

Skriver nar vi entrat Phu Quoc igen.

Puss

RSS 2.0