Ha ha ha ha ha aaa

Kolla in den här, en klassiker från killinggänget !!
Watch it..

http://www.youtube.com/watch?v=noGa5qiw-QQ

En skön helg i östergötland är nu över och förbi..

En skön helg i östergötland är nu över och förbi..

En skön helg i östergötland har just passerat, reggae stod på schemat. Kalle Baah, Sture allens dansorkester och Governor Andy var några av de akter vi vilade våra ögon på.
Vi anlände till Skärblacka klockan 12.30 i lördags, en utomhusscen hade skapats framför väggen till Skärblacka folkets hus. Kalle Baah inledde i den gassande solen, en oförglömlig spelning med mycket nya låtar.
Vadret var overkligt bra, 25-30 grader i solen och strålande Reggae från sveriges reggaeikoner.
Några fler akter skulle avlyssnas innan solen blev måne, och kvällen var inte i närheten av dagen.
Mycket fulla 16 åringar och fler poliser än festdeltagare gjorde att man kände sig som en Pop Corner youngster, om än för en kväll.
Nu ska jag springa iväg till ugnen..
En trevlig helg med bra vänner var det hur som hellst, gärna fler sådana i framtiden !!

Ciao

En rolig helg stundar, förhoppningsvis !

En rolig helg stundar, förhoppningsvis !

Helgen som var, var mycket rolig. Med undantag för vissa händelser, en blixtmagsjuka gjorde mig sängliggande hela söndagen. Men det är en ny vecka och nya möjligheter, känner mig lika öppen inför livet som en "Livets ord:are". Livet är ju inte ett dugg underbart enligt deras utsago ?!
Killen på bilden som medföljer skall förhoppningsvis göra lördagen 10 maj minnesvärd, han står på scen i Skärblacka på lördag. Dit jag och mina kumpaner skall förpassa oss, de så kallade kumpanerna är Sebastian, Per och Daniel.
Tre vänner som aldrig tackar nej till lite skön försommarreggae, skönt med likasinnade. Avfärden sker på lördag morgon, seb's vita Saab skall ta oss till Norrköping där vi bokat rum på ett högklassigt vandrarhem. När incheckningen är avklarad tar vi oss med lokalbuss till den intilliggande Reggaemeckan Skärblacka, där bjuds vi på akter som Ras Cricket, First Light, Governor Andy, Stur allen's och Kalle Baah !!
Första året vi hedrar detta arrangemang med ett besök, Bob Marley Celebration Party är namnet på spektaklet.
Kalle Baah gör varje år en gratisspelning på denna Reggaedag, så också i år.
Nu när jag skall göra detta roliga i helgen, vad svarar då du med ?! 

Sorgen har byggt ett radhus i min själ..

Sorgen har byggt ett radhus i min själ..

Många fina saker försvann förra fredagen, 04.30 . Hon var som en vikarierande Mamma för mig, min kära mormor.
Ett liv stannade, och vi med det. För en stund, livet måste ju som bekant fortsätta. Under den senaste veckan har jag frågat mig, varför ?
Man tror att man bara kan rulla på som vanligt efter att en älskad familjemedlem gått ur tiden, senaste veckan har varit ett bevis på att man måste stanna upp och låta sig fundera. Men känslan av att kroppen hela tiden vill gå vidare är kuslig, man gör de vardagliga sakerna i normal takt. När man slappnar av kommer vindar av sorg och belägrar en, för att sedan försvinna igen. Jag vill inte stanna upp, vill bara ha Mormor tillbaka. Kommer aldrig glömma alla lyckliga stunder på landet, minnen som präglar mitt liv. För mindre än två år sedan, kom jag farandes genom skogsgläntan för att besöka dem . Mormor stod som vanligt på trappan och vinkade mig välkommen, morfar var ute i skogen och gjorde det han trivdes bäst med.
Nu, två år senare finns inget av det här kvar. Bara minnen, och tårar. Somliga av glädje och andra av hjärtesorg!
Men som nån sade, livet måste gå vidare.
Men inte riktigt än..

RSS 2.0