1. Nyårsafton 2. Bangkok 3. Njuta ! ! !

I afton kommer Daniel och Angela till Göteborg, det skall firas och det skall bubblas. Nyårsafton är imorgon och det kommer bli en fin fest, Seb & Elin är värdpar. De gästas av Sussi&Mackan, Daniel&Angela. För dig som kan räkna blir vi en sexling, en sån där som är skitsvår att få in på svenska spel. Men imorgon är det låga odds på att vi kommer ha det trevligt, och för dig som inte vet vad ett lågt odds är så är det när det med stor sannolikhet kommer att sluta så. Trevligt !

Nyårsafton illustrerat i bild

..på Nyårsdagen är det bara 3 dagar kvar tills vi lämnar Sverige för Asien med Bangkok som destination, fanihelvetevadunderbart. 4 Januari - 12 mars, bye bye Göteborg. Bye bye papa & Mama, love u all !

Bangkok i Form & Färg




I afton Liseberg.

17.00 skall vi ses utanför Liseberg, Pöjkera o Sussi. Jag är en av pojkarna.
Mr.thorn är i stan och han verkar ha ett omättligt behov av mysiga mysiga Göteborg, inte mig emot. Göteborg är mysigt på vintern, och kanske ännu mysigare på sommaren. Hur som haver, först Liseberg och sedan en lugn hemmakväll. Idag är det 16 dagar kvar tills vi checkar in på landvetter med destination Bangkok, med mellanlandning i Ataturk's Istanbul. Puss




Underbart, enkelt och alldeles magiskt !!


Kan inte hjälpa det, jag bara älskar den. Eller det, eller vad heter det när man gillar en hel grej ?


35 dagar kvar till varma asien.Men också två stycken rinnande njutning i vinterkylan, öltips.


Ja nu är det nästan ingen tid kvar alls, endast 35 stycken. Men mycket är kvar innan dess, jul och nyår bland annat. Asien kommer vara minst lika underbart som sist, resan kommer så lägligt.
Lägligt för att jag börjar bli sugen på att släppa allt som är "måsten" i Sverige, lägligt för att ja vill göra en sån här resa varje år. Men framförallt lägligt för att man alltid 6 december varje år vill ha 35 dagar kvar till 10 veckor i asien, inte sant ??

Har fastnat lite smått för dessa två skönheter.

1. breznak ( tjeckisk ljus lager i nya kläder, 10.30 kr flaskan )


2 . König pilsner ( en tysk skönhet, en billig skönhet. 9.90 kr stycket )


RSS 2.0